Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΜΦΙΑΛΗ 1-1

Το ντέρμπι της Β' Πειραιά δεν έβγαλε νικητή. Προφήτης Ηλίας και Αμφιάλη έμειναν στο 1-1, μετά από δυνατό, αλλά και ωραίο, παιχνίδι.
Τα δύο γκολ μπήκαν αρκετά νωρίς και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τα μισά του α' μέρους. Ο Προφήτης προηγήθηκε με τον Γιαλελή, για να ισοφαρίσει σχεδόν αμέσως η Αμφιάλη με τον Ευδαίμονα. Παρά το άθλιο γήπεδο και τις κακές καιρικές συνθήκες (αέρας και κατά διαστήματα ψιλόβροχο), οι δύο ομάδες δικαιολόγησαν τη βαθμολογική τους θέση και έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Μετά το 1-1, πότε οι μεν και πότε οι δε έπαιρναν τον έλεγχο του αγώνα και πίεζαν για να πετύχουν ένα ακόμη γκολ. Το οποίο δεν ήρθε ποτέ, αν και ειδικά μετά το 60' υπήρχαν πολλές καλές στιγμές, με την Αμφιάλη πάντως όσο προχωρούσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να φτάνει πιο συχνά στις παρυφές της δικής μας περιοχής. Η πολύ μεγάλη ευκαιρία του Προφήτη χάθηκε με τον  Λαζάκη, ενώ και οι πρωτοπόροι υπήρχαν στιγμές που έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ. Παρότι όμως και οι δύο έψαξαν το τρίποντο, στο τελευταίο σφύριγμα κανείς δεν... πέθανε από τη στεναχώρια του με την ισοπαλία, που σε τελική ανάλυση άφησε και τους δύο ικανοποιημένους. Η Αμφιάλη εξασφάλισε πια την πρώτη θέση, διατηρώντας τη διαφορά των εννέα βαθμών από τον Προφήτη, ο οποίος με τη σειρά του πήρε έναν πολύτιμο βαθμό απέναντι στην κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα του ομίλου.
Η Ελένη Λαμπαδαρίου βοήθησε κι αυτή στο να γίνει όμορφο παιχνίδι. Παρότι άρχισε με μερικά ανάποδα σφυρίγματα, μετά ήταν ολόσωστη, κοντά στις φάσεις και κατηύθυνε υποδειγματικά τη ροή του αγώνα. Απέδειξε και πάλι ότι αυτή είναι η κορυφαία γυναικεία σφυρίχτρα στην Ελλάδα και όχι η πολυδιαφημισμένη Μήτση. Αλάνθαστοι και οι δύο επόπτες, Παπανδριόπουλος και Καλημέρης. Και φυσικά τα εύσημα πηγαίνουν όχι μόνο στην τριάδα, αλλά και την Επιτροπή Διαιτησίας, που πρόσεξε το ντέρμπι και έκανε τους κατάλληλους ορισμούς.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΜΦΙΑΛΗ 1-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λαμπαδαρίου (Παπανδριόπουλος, Καλημέρης)
ΣΚΟΡΕΡ: 19' Γιαλελής - 23' Ευδαίμων
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπάχιου, Βισβάρδης (46' Περπερίδης), Τσάδαρης, Βρουλιδάκης, Βισβίκης, Λαζάκης, Μουζακίτης, Σταματέλλος (87' Χούσι), Βοστάνης, Σπυρόπουλος, Γιαλελής (71' Κλάδης).
ΑΜΦΙΑΛΗ (Χ. Γαλούνης): Σαλίχος, Δακουτρός, Κόκκινος, Δρακουλάκος, Βιδάλης, Ευσταθίου (89' Αβραμίδης), Σταθαράς (86' Καραγιάννης), Κογκάκης, Λαζόπουλος, Ευδαίμων, Βιτώρης (53' Κυπράκης).