Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. 0-0

Πολύτιμο βαθμό πήρε η ποδοσφαιρική ομάδα σήμερα το απόγευμα, αφού απέσπασε λευκή ισοπαλία από τα Αστέρια Δραπετσώνας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι μοναδικές φάσεις ήταν δύο πολύ σπουδαίες ευκαιρίες για τα Αστέρια, αρχικά με τον Μεράπ να έχει δοκάρι στο 23', και εν συνεχεία με τον Σιδηρόπουλο να αστοχεί εξ επαφής στο 34'. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε και ο "Προφήτης" είχε την πρώτη πολύ καλή στιγμή με τον Βλαχόπουλο να αποκρούει με υπερένταση το μακρινό σουτ του Σιλιβίστρα. Σε αρκετές περιπτώσεις ο αγώνας έγινε πολύ σκληρός και τα Αστέρια εκμεταλλευόμενα και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν (αποβολή Βενιού στο 70'), έκαναν φάσεις μπροστά από την εστία του Λαρεντζάκη, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού ο νεαρός πορτιέρο ήταν για μια ακόμη φορά εγγύηση κάτω από τα δοκάρια. Παρ' όλη την πίεση που άσκησαν τα Αστέρια, η ευκαιρία του αγώνα χάθηκε από την πλευρά του Προφήτη Ηλία, αφου στο 87' ο Ζαχαριουδάκης (στην πρώτη του φετινή συμμετοχή) αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική που η ομάδα έμεινε αήττητη και σιγά-σιγά δείχνει να αφήνει πίσω το πολύ κακό ξεκίνημα. Στον αντίποδα, τα αγωνιστικά προβλήματα διογκώνονται, αφού σήμερα τραυματίστηκε ο Μητσάκος (θλάση), ενώ ο Βενιός, πέραν της αποβολής του, γράφτηκε από τον (άψογο) διαιτητή Μιχαηλίδη στο φύλλο αγώνα για εξύβριση και κινδυνεύει με βαριά τιμωρία από την ΕΠΣΠ. Ήδη λείπουν οι τιμωρημένοι Γκούρας και Νικολάου, ο στρατευμένος Σπυρόπουλος και ο τραυματίας Μαγιάτης. Έτσι την επόμενη αγωνιστική, με τον Φοίνικα, θα κατεβούμε με σύνθεση ανάγκης και αρκετούς μικρούς στην δεκαοκτάδα, όπως και σήμερα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. 0-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μιχαηλίδης, Παντέλης-Μιχελής
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ.Περπερίδης): Λαρεντζάκης, Κίκης, Σελίμης, Καλλινικίδης, Σανδραβέλης, Λαζάκης, Βενιός, Μπόσμος, Λάππας, Μητσάκος (15' λ.τ. Ζαχαριουδάκης, 90' Δελαγραμμάτικας), Σιλιβίστρας (75' Μάκος).
ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. (Τ. Σπυρόπουλος): Βλαχόπουλος, Ταμπουρατζής Π. (76' Αρώνης), Σιδηρόπουλος, Λαγάνης Κ., Κούρος, Λαγάνης Σ., Φέρκο, Ταμπουρατζής Δ., Μέραπ, Κεσίδης, Πλήθης (80' Κυπριώτης).