Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΔΡΙΚΟ: Α.Ο.Ν.Α.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 76-56

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μπάσκετ σε μία ακόμη δύσκολη αποστολή, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Α.Ο.Ν.Α. στην Αργυρούπολη. Η ήττα θεωρείται μεν φυσιολογική, όμως η διαφορά των 20 πόντων ίσως να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας μας στο παρκέ. Οι "κυανέρυθροι" μπήκαν με διάθεση στο κλειστό και προηγήθηκαν με 13-14 στο 9'. Κάπου εκεί ο Α.Ο.Ν.Α. άρχισε να βρίσκει πόντους από την περιφέρεια και πήρε το προβάδισμα, ανέβαζοντας σιγά-σιγά τη διαφορά. Μετά από το 37-28, στο 22', το ρεζερβουάρ φάνηκε να αδειάζει, και ο οίστρος του Ξενικάκη δεν έφτανε για να ανατρέψει τη φυσιολογική ροή του αγώνα.
Ο "Προφήτης" έβγαλε από το πρόγραμμα δύο εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολες "κολλητές" εκτός έδρας αποστολές (Φάρος και Α.Ο.Ν.Α.) και πλέον γυρνάμε στα Καμίνια για ένα παιχνίδι-σταυροδρόμι, αυτό με την Αρμενική.
Ευχόμαστε στον προπονητή του Α.Ο.Ν.Α., Άρη Γιαννικάκη, που είχε έναν πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό, να επιστρέψει σιδερένιος στα καθήκοντά του και να δει την ομάδα τον να πετυχαίνει τους στόχους της. Άλλωστε το αξίζουν, γιατί ο Α.Ο.Ν.Α. είναι ένα σωματείο που παραδοσιακά δουλεύει με προσήλωση στις υποδομές, εξ' ου και η αρκετά νεανική ομάδα που διαθέτει.
Α.Ο.Ν.Α.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 76-56 (37-25)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φραγκιαδάκης, Καρακωνσταντόπουλος
Α.Ο.Ν.Α. (Π. Γκαναβίας): Παρασκευόπουλος 11(2), Παγώνης 18(2), Κουγιούφας 10(1), Λαγιόπουλος 8(2), Παπαδόπουλος 14(1), Δελής 2, Τσιώκος 2, Κουνενής 2, Κουτρούλης, Παπαδημητρίου 4, Χριστοδουλόπουλος 5(1).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Κάσσης): Συριανός 3(1), Κόλλιας 1, Λαζαράκος 11(3), Στεφανής, Καρασούλος 2, Αλεξόπουλος 8, Παπούλιας 3, Ξενικάκης 17(1), Πασαγιάννης 9(1), Κάτσικας, Πολυχρονάκης, Παυλίδης 2.