Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Φουλ αγωνιστική δράση περιλάμβανε η σημερινή Κυριακή, αφού όλοι σχεδόν οι αθλητές των τμημάτων υποδομής του Ομίλου συμμετείχαν σε κάποιον αγώνα.
Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τους παμπαίδες του μπάσκετ, που μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο νίκησαν τους Κυρίαρχους με 79-46 (ημ. 33-13). Αγωνίστηκαν οι Τρουπιώτης, Μουστάκας 2, Χατζηιωαννίδης, Μυσιρλής, Μπάστας 26(1), Αράπης, Ιωαννίδης 5, Φίλας 20, Φάρος 2, Πεϊμανίδης, Λεκάκης 10, Ντάσκας 14.

Τα μίνι συνέχισαν την σταθερά καλή τους παρουσία και νίκησαν το Αιγάλεω στο ανοιχτό με 49-23, συνδυάζοντας τη νίκη με πολύ καλό μπάσκετ. Σημαντικό και η μαζική συμμετοχή των μικρών μας αθλητών, αφού έπαιξαν συνολικά 16 παιδάκια, σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, αφού βοήθησε και η ηλιόλουστη μέρα.Τα προμίνι αντιμετώπισαν το φίλο σωματείο της Δραπετσώνας στο κλειστό της περιοχής σε μια ιδιαίτερη αναμέτρηση, αφού για τα περισσότερα πιτσιρίκια ήταν ο πρώτος τους αγώνας, έστω και σε καθαρά φιλικό επίπεδο. Όλοι έφυγαν χαμογελαστοί από το γήπεδο αφού τέτοιες συναντήσεις προσφέρουν χαρά στους μικρούς, αλλά και συγκίνηση στους μεγάλους...

Στο μέτωπο του ποδοσφαίρου, και στα πλαίσια του τουρνουά "Γ.Μοσχόβης", η παιδική ομάδα γνώρισε την πρώτη της ήττα από τον Αετό Κορυδαλλού με το χορταστικό 8-6. Οι μικροί δεν έπιασαν τη συνηθισμένη καλή απόδοση, αλλά παρά την ήττα παραμένουν στην προνομιούχο τετράδα.Περισσότερη αγωνιστική δράση την άλλη εβδομάδα και... καλό κουράγιο στον πρόεδρο που πρέπει κάθε Κυριακή να γυρίζει από γήπεδο σε γήπεδο, αλλά... χαλάλι...!