Κυριακή 7 Μαΐου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-0

Χατζηκυριάκειο και Προφήτης αλληλοεξουδετερώθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Κορυδαλλού, με το τελικό 0-0 να αφήνει τις δύο ομάδες -εν μέρει- ικανοποιημένες.
Οι δύο μονομάχοι κοίταξαν πρώτα τις άμυνές τους και εντέλει αμφότερες πέτυχαν να μην παραβιαστεί η εστία τους. Έτσι οι αξιοσημείωτες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες δεν ήταν πολλές, αν και η αναμέτρηση είχε γενικά καλό ρυθμό και ικανοποίησε τους περίπου εκατό φιλάθλους που παρακολούθησαν το ενενηντάλεπτο. Ο Προφήτης είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία του στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν ο γκολκίπερ Κιλμπασάνης, παρότι πεσμένος στο έδαφος απέκρουσε την κεφαλιά του Μπρέγκου. Λίγο νωρίτερα το Χατζηκυριάκειο σκόραρε με τον Μιχαηλίδη αλλά το τέρμα σωστά ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ, ενώ ο Προφήτης κατέγραψε ένα μακρινό σουτ του Οξύνογλου. Αυτά για το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη το Χατζηκυριάκειο αρχικά είχε την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο (και δυο καλές στιγμές με Καραμπάση και Μιχαηλίδη), αλλά στη συνέχεια ο Προφήτης ανέβασε την απόδοσή του και έψαξε πιο έντονα το γκολ. Πάτησε αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή, έκανε τελικές αλλά καμιά τους δεν απέφερε κάτι ουσιαστικό, με την τελευταία μεγάλη φάση να ανήκει στο Χατζηκυριάκειο, όταν ακριβώς στο 90' κέρδισε φάουλ σε πολύ επικίνδυνη θέση αλλά ο εξαιρετικός Τρικαμηνάς μπλόκαρε σταθερά την εκτέλεση του Ζαρουχλιώτη.
Στο άλλο ματς της ημέρας η Άνω Νέαπολη έκανε την έκπληξη και επικράτησε 2-1 του Πυθαγόρα. Έτσι στον όμιλο γίνεται πια ένας μικρός χαμός: Το Χατζηκυριάκειο προηγείται με 4 βαθμούς, η Άνω Νεάπολη ακολουθεί με 3 και Προφήτης με Πυθαγόρα είναι στους 2. Η ομάδα μας εξακολουθεί να κρατά την τύχη της στα χέρια της και την άλλη βδομάδα παίζει με την Άνω Νεάπολη, σε ένα ματς που πλέον αποκτά τρομερή κρισιμότητα.
➽Ο Α.Ο.Π.Η. ευχαριστεί θερμά το φίλο σωματείο του Δία Κορυδαλλού για την ευγενική παραχώρηση του χώρου των αποδυτηρίων του.
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πουλόπουλος (Τσακίρης, Πετρίδης)
ΣΚΟΡΕΡ: -
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ (Ν. Διαμαντόπουλος): Κιλμπασάνης, Διακογιάννης, Μαρουσάκης, Τερζής, Κρανιάς, Μπάλιας (46' Σαμουρίδης), Τεβζάτζε, Μπαλτιμάς, Καραμπάσης (73' Ζαρουχλιώτης), Μιχαηλίδης, Γεωργιάδης (46' Αλιάσι).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Τρικαμηνάς, Δαλαμάρας (65' Βλάσσης), Λάζαρης, Δαλέζιος, Μήλιος, Λιάκος, Ζαχαρίου, Μελαχροινός (46' Οξύνογλου Θ., 71' Μπούνταλης), Γιαννακόπουλος, Μπρέγκου (86' Νάνος), Οξύνογλου Σ..