Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

Ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε και για τα νέα πρόσωπα στην ανδρική και τη γυναικεία μας ομάδα του πινγκ-πονγκ. Η απόλυτα πετυχημένη συνεργασία με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας φυσικά θα συνεχιστεί, και ο σύλλογος θα παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός στα τραπέζια των διοργανώσεων της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α..

Ξεκινώντας από τα κορίτσια, στον Προφήτη επιστρέφει η Έφη Τριανταφύλλου (18 ετών). Ήταν ξανά σε εμάς την περίοδο 2020-21, άλλα πρόλαβε να αγωνιστεί μόνο σε δύο παιχνίδια, καθώς εκείνη η σεζόν διακόπηκε νωρίς λόγω του κόβιντ. Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Α.Ε.Κ., ουσιαστικά όμως πρόκειται για παιδί του Φοίνικα, με τον οποίο προπονείται σταθερά από το ξεκίνημα της. 




Στην ομάδα μας μεταγράφηκε και η 15χρονη Άννα Παγάνη. Προέρχεται από το Π.Κ.Δ. Ταύρου, με το οποίο κατέκτησε πέρυσι το ομαδικό πρωτάθλημα κορασίδων και πλέον μεταπηδά στην ηλικιακή κατηγορία των νεανίδων.






Τρίτη μεταγραφή ένα πολύ εξελίξιμο κορίτσι, η Σοφία Φίλη. Έρχεται από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου και είναι γεννημένη το 2011.





Οι τρεις αυτές αθλήτριες, μαζί με την Βάσια Παναγοπούλου, την Πένυ Μαυρίδη, την Αλεξάνδρα Μαυρίδη και τη Νίκη Αρχοντοπούλου θα αποτελέσουν τη γυναικεία μας ομάδα, που θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Αττικής. Φυσικά όλες θα συμμετάσχουν και στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα (νεανίδων, κορασίδων, παγκορασίδων).

Στα αγόρια, ο Προφήτης ενισχύθηκε με τον Βαγγέλη Μαλλιαρό (19 ετών), έναν εξαιρετικό αθλητή με διακρίσεις στα πρωταθλήματα μικρών ηλικιών. Πέρυσι έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης, όμως από την επόμενη χρονιά επιστρέφει στα τραπέζια για να βοηθήσει τον σύλλογό μας. Τελευταία του ομάδα ήταν το 2021-22 η Α.Ε.Κ., ενώ το δελτίο του βρισκόταν στον Φοίνικα.

Μαζί του στην ανδρική ομάδα θα βρίσκονται ο Δημήτρης Μαυρίδης, ο Λευτέρης Φουκαράκης και οι μικροί Σταύρος Κλαδάς και Βαγγέλης Βρανάς. Ο Προφήτης θα συμμετάσχει στη Β' ή στη Γ' Τοπική Κατηγορία, ανάλογα με τον αριθμό των σωματείων που θα δηλώσουν.

Προπονητής θα παραμείνει φυσικά ο επιτυχημένος Παναγιώτης Πετρής, μαζί με τον Ξάνθο Παναγόπουλο που όποτε χρειαστεί θα βρίσκεται επίσης κοντά στον σύλλογο. 

Καλωσορίζουμε τα νέα παιδιά στην ομάδα και ευχόμαστε όλες και όλοι (παλιοί και νέοι) να έχουν μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Ο σύλλογος και προσωπικά ο υπεύθυνος του τμήματος Γιώργος Παναγόπουλος, ευχαριστούν θερμά τα σωματεία με τα οποία συνεργαστήκαμε κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.