Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Όπως είχαμε προαναγγείλει, η ανδρική μας ομάδα θα συνεχίσει στην ίδια πεπατημένη, καθώς η συντριπτική πλειοψηφεία του ρόστερ θα φορά τα κυανέρυθρα και την επόμενη σεζόν. Το έχουμε ξαναπεί εξάλλου πως στο τμήμα αυτό έχει φτιαχτεί ένα ωραίο παρεάκι, που δεν υπάρχει λόγος να σπάσει, από τη στιγμή που κι εμείς είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των αθλητών. Έτσι κάτω από τις οδηγίες του Σάκη Γαζή και του Απόστολου Σωμαράκη θα αγωνίζονται και την επόμενη χρονιά οι: Σωτήρης Αντωνίου, Χάρης Παπαστάμος (αρχηγοί της ομάδας), Μάριος Χαραλαμπίδης, Χριστόδουλος Κωστάκης, Αντρέας Ρουμάνι, Γιώργος Γαζής, Ξενοφών Βλασσόπουλος, Τέλης Χρυσάκης, Χρήστος Μπόθος, Τάκης Κουτσουδάκης, Γιώργος Βαφειάδης, Θέμης Φωτόπουλος και Γιάννης Πατέρας. Ειδική μνεία για τα δύο παιδιά τα οποία τραυματίστηκαν πέρυσι, τον Αλέξανδρο Ξενικάκη και τον Κλέβιν Λάζια (έλειψαν πολύ στα πλέι-οφ), που η αποθεραπεία τους προχωράει και όταν με το καλό είναι υγιείς θα ενισχύσουν κι εκείνοι την ομάδα.

Μοναδική αποχώρηση αυτή του Χρήστου Τόμπρου, που θα αγωνίζεται πλέον στον Παννεαπολικό. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην μπασκετική του πορεία.

Επίσης στο ρόστερ μας θα υπάρχουν τρία νέα πρόσωπα, που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά τον Προφήτη.

Τσουκάτος
Πολύ σημαντική μεταγραφή ο Αλέξανδρος Τσουκάτος, που ήταν από την πρωταγωνιστές του Ερμή Πειραιά στην πορεία του προς την Α' Κατηγορία. Είναι 26 ετών, παίζει στη θέση "4" και πέρυσι αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια με τους "ερυθρόλευκους", έχοντας μ.ο. 8,4 π.. Σε εμάς είναι πιο γνωστός ως αντίπαλος, από την εποχή που έπαιζε στην Α.Ε. Ρέντη. 

Στον Ερμή Πειραιά αγωνίστηκε και για το πρώτο μισό της προηγούμενης σεζόν ο Αλέξανδρος Κίκης (11 αγ., 1,3 μ.ο.), που με το πολύ καλό μακρινό σουτ που διαθέτει αναμένεται να προσφέρει πολλές λύσεις. Είναι 25 ετών και παίζει στην περιφέρεια.

Τέλος, στον Προφήτη επιστρέφει και ο Πέτρος Αλεβιζάκης (19 ετών, γκαρντ), ένας αθλητής που έκανε τα πρώτα του βήματα στην ομάδα μας. Πέρυσι αγωνιζόταν στο εφηβικό του Περάματος.

Καλώς ορίζουμε τους τρεις αθλητές στην οικογένεια του Προφήτη και τους ευχόμαστε να έχουν μια όμορφη μπασκετική σεζόν με υγεία.