Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ, "ΕΦΥΓΕ" Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ

Η ξαφνική είδηση που μας ήρθε χτες έμοιαζε σαν ένα κακόγουστο αστείο. Δυστυχώς όμως δεν ήταν ούτε φάρσα, ούτε λάθος πληροφόρηση. Ο κόουτς Θανάσης Μπούτας δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Εντελώς απρόσμενα, στα 48 του χρόνια, έφυγε για το ταξίδι χωρίς γυρισμό. 
Ο κόουτς Μπούτας εργάστηκε στον Προφήτη από τον Μάιο του 2019 έως τον Ιανουάριο του 2022, στα τμήματα γυναικών και κορασίδων. Παρήγαγε πολύ σημαντικό έργο και το σπουδαιότερο, άφησε πίσω του μόνο φίλους. Κάτι που κέρδισε με την ειλικρίνειά, την έμφυτη ευγένεια και την προσήνειά του. Κυρίως όμως με την ευαισθησία του, που ήταν αυτό που τον χαρακτήριζε πάνω απ' όλα.
Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν το μέγεθος της συγκίνησης και της θλίψης. Κόπηκε το νήμα της ζωής ενός νεότατου ανθρώπου, με θαυμαστή προσωπικότητα, που είχε τόσα πολλά ακόμα να δώσει. Για εμάς που τον ζήσαμε από τόσο κοντά για διάστημα δυόμιση ετών, αλλά διατηρήσαμε την τακτική μας επικοινωνία ακόμα και αφότου έφυγε από τον Προφήτη, το σφίξιμο στην καρδιά είναι έντονο και ο πόνος βαθύς.
Ευχόμαστε καλή δύναμη στην οικογένειά του και κυρίως στον μοναχογιό του Βασίλη, τον οποίο ο κόουτς λάτρευε. Συλλυπητήρια επίσης στην τωρινή του αθλητική οικογένεια, τις Εσπερίδες Καλλιθέας, με τις οποίες ο εκλιπών γνώρισε σπουδαίες επιτυχίες.
Το τελευταίο αντίο στον Θανάση Μπούτα θα το πούμε αύριο στις 12:30 στο κοιμητήριο της Καλλιθέας. Καλό παράδεισο κόουτς, ελπίζουμε εκεί που βρίσκεσαι η αγαθή ψυχή σου να έχει γαληνέψει...