Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ


Ο σύλλογός μας στέλνει σε όλους τους φίλους αναγνώστες του blog τις ευχές του για Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και ευτυχία.
Το 2022 πλησιάζει σιγά-σιγά προς το τέλος του. Μια χρονιά που έφερε τον Πρόφητη μας σε ανοδική πορεία, με αύξηση του αριθμού των αθλητών του και εξαιρετικές πορείες στα τμήματά του. Η αλλαγή του έτους θα βρει την ποδοσφαιρική μας ομάδα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, την ανδρική μας ομάδα μπάσκετ επίσης στην δεύτερη και τις γυναίκες μας πρώτες. Ευχόμαστε πάνω απ' όλα υγεία στους πάνω από 250 ενεργούς αθλητές και των τριών αθλημάτων μας, και να συνεχίσουν να εκπροσωπούν το σωματείο με τον καλύτερο τρόπο, όπως ακριβώς κάνουν πάντα.
Τις ευχές μας φέτος συντροφεύει το καταπληκτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο από την αίθουσα του πινγκ-πονγκ (για στολίδια έχει τα πατημένα μπαλάκια!), τα χαμόγελα των κορασίδων του μπάσκετ από την μικρή γιορτή που έγινε την Παρασκευή στο λόφο, και η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Δ.Σ. που επιμελήθηκε ο αντιπρόεδρος του Ομίλου και "ψυχή" του ποδοσφαιρικού τμήματος, Λάμπρος Ψυχογιός.


Να είστε όλοι καλά, να προσέχετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας και φυσικά να αγαπάτε τον αγνό ερασιτεχνικό αθλητισμό!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 7 Ιανουαρίου, όταν και ξεκινούν πάλι οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.