Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-2

Πολύ σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη για τον Προφήτη, που έφυγε με το διπλό από το "Π. Νικολαΐδης" απέναντι στην Άνω Νεάπολη, που μέχρι χθες ήταν δεύτερη στη βαθμολογία.
Και τα δύο γκολ για την ομάδα μας σημείωσε ο Γιώργος Χάιδος. Το πρώτο μάλιστα ήρθε σε κρίσιμο χρονικό σημείο, λίγο πριν το ημίχρονο. Ο Προφήτης είχε πολλές ακόμα φάσεις, με όλους σχεδόν τους μεσοεπιθετικούς του να έχουν την ευκαιρία να χριστούν σκόρερ. Ένα τέρμα του Μπρέγκου ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφ-σάιντ, ο Χάιδος πέρα από τα δύο του γκολ είχε και ένα δοκάρι, ενώ κοντά στην επιτυχία έφτασαν και οι Ζαχαρίου, Τρικαμηνάς, είτε όμως η μπάλα έφευγε άουτ, είτε τη σταματούσε ο  γκολκίπερ Κουλικούρδης. Η Άνω Νεάπολη είχε κι εκείνη κάποιες καλές φάσεις, το μόνο που κατάφερε όμως ήταν να μειώσει προς το τέλος με τον Αχλαδιώτη. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Χάμος.
Μελανό σημείο του αγώνα για την ομάδα μας ο τραυματισμός του  Χρήστου Αργυρόπουλου. Υπήρχαν φόβοι για ζημιά, ο παίκτης μετέβη στο Ασκληπιείο και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για κάκωση συνδέσμων.
Με τη νίκη του ο Προφήτης είναι πλέον μόνος δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα.
ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πουλόπουλος (Σηπάκη, Γκάρα)
ΣΚΟΡΕΡ: 88' Αχλαδιώτης - 44', 63' Χάιδος
ΑΠΟΒΟΛΗ: 75' Χάμος
ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ (Κ. Διαμαντόπουλος): Κουλικούρδης, Γκριζάπης,Τριδήμας (56' Κουτόγλου), Παπαδόπουλος Ν. (86' Κωστούρος), Χάμος, Αχλαδιώτης, Διαμαντόπουλος, Πάχος (86' Παπαδόπουλος Η.), Καφαταρίδης, Σάμιος (60' Μανδέκης), Ανδρεάκος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Ιωακειμίδης): Σπαχίου, Πολυχρονάκης, Λεμπέσης, Γκίνη (85' Δαλέζιος), Τρικαμηνάς (85' Βλάσσης), Οξύνογλου, Αργυρόπουλος, (70' Ζάνος), Λιάκος, Ζαχαρίου, Χάιδος (85' Γιαννακόπουλος), Μπρέγκου (85' Μασρί).