Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ

Πέντε παίκτριες  συνολικά ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Προφήτη και θα συνεχίσουν και του χρόνου να φοράνε τα κυανέρυθρα, με την ομάδα μας να αλλάζει περίπου το μισό ρόστερ της εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Κάτω από τις οδηγίες του Θωμά Σκληρού θα συνεχίσουν να αγωνίζονται η Μελίνα Κρίτσαλου (αρχηγός πια της ομάδας), η Κωνσταντίνα Στεφάνου, η Άννα-Μαρία Στεφάνου, η Κωνσταντίνα Κολοβού και η Στέλλα Μικέλλη.
Για την πρώτη αποχώρηση έχουμε ήδη γράψει, αυτήν της Μένιας Δροσωτάκη, που έκλεισε την σπουδαία καριέρα της εντός των τεσσάρων γραμμών, θα συνεχίσει όμως να είναι μέλος της οικογένειας του Προφήτη. Σε άλλες ομάδες θα συνεχίσουν η Κατερίνα Μούλτση, η Ελένη Μηνά, η Χαρά Μανουρά, η Σεβαστή Τσουμπρή και η Φιλένα Τσελεπίδου. Ευχαριστούμε όλες τις αθλήτριες για την προσφορά τους, που θα μείνει ανεξίτηλη λόγω της κατάκτησης του κυπέλλου, και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας τους. Τις θερμότερες ευχές μας επίσης στην Ελίζα Ζεβαχιργιάν, που σε λίγο καιρό πρώτα ο Θεός θα είναι μαμά!
Ο Προφήτης έχει ήδη "κλείσει" τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθούν και τυπικά. Πρόκειται για παίκτριες εγνωσμένης αξίας, που θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην ομάδα μας στους στόχους που θα κυνηγήσει τη νέα χρονιά στις διοργανώσεις της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α..