Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Στα πλαίσια των μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού που εφαρμόζονται πανελλαδικά, συμμορφούμενος με τις σχετικές αποφάσεις του Ο.Π.Α.Ν. και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην υγεία των αθλητών του, ο σύλλογος ανακοινώνει:

Την παύση λειτουργίας όλων των τμημάτων υποδομών (έφηβοι, παίδες, παμπαίδες, κορασίδες, μίνι, προμίνι, προφητάκια) από σήμερα έως την Τετάρτη 25 Μαρτίου. Στο διάστημα αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αγωνιστική ή προπονητική δραστηριότητα στο ανοικτό μας γήπεδο. Κατά την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής θα υπάρξει επανεκτίμηση της κατάστασης και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Στο διάστημα που δε θα λειτουργήσουν τα τμήματά μας, για οτιδήποτε χρειαστείτε θα μπορείτε να απευθύνεστε στον πρόεδρο και τους εφόρους στα γνωστά τηλέφωνα. Επίσης για την εξυπηρέτησή σας θα υπάρξει παρουσία ανθρώπου της ομάδας στα γραφεία του Ομίλου κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από ώρα 18:00 έως 20:00.

Ενδεχόμενη διαφοροποίηση στα ποσά των μηνιαίων οικονομικών ενισχύσεων θα ανακοινωθεί μετά την επανέναρξη των δραστηριοτήτων, όταν και θα έχει προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος που οι ακαδημίες μας δε θα λειτουργήσουν.



Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.: ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 

Διακόπτονται όλα τα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., μετά από σχετική απόφαση της Ε.Ο.Κ.. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Οι εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις τοπικών φορέων για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, οδηγούν την ΕΟΚ στην απόφαση να αναστείλει την διεξαγωγή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της, δηλαδή πλην της Basket League που διεξάγεται από τον ΕΣΑΚΕ, μέχρι νεωτέρας.
Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις.
Από ΤΕΤΑΡΤΗ 11.03.20 μέχρι νεοτέρας η διακοπή .
Η αναφορά συμπεριλαμβάνει όλα τα πρωταθλήματα ανδρών,νέων ανδρων , γυναικών, παίδων , εφήβων ,νεανίδων , κορασίδων , παγκορασίδων , μίνι κοριτσιών ,παμπαίδων , μινι αγοριών και προμίνι αγοριών .