Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-1

Όπως και στον πρώτο γύρο, έτσι και χτες στο Μοσχάτο ο Προφήτης δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ουραγού Πολυκράτη και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία.
Η ομάδα μας πάντως δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο τους μαχητικούς παίκτες του Πολυκράτη, αλλά και έναν ανεκδιήγητο διαιτητή, τον Τέσση, που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να μη μας επιτρέψει να φτάσουμε στη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο αρνήθηκε δύο καραμπινάτα πέναλτι σε ισάριθμες κλωτσιές πάνω στον Χάιδο. Ήταν δίπλα στις φάσεις, οι ανατροπές "έβγαζαν μάτι" αλλά ο Τέσσης για δικούς του λόγους αρνήθηκε να τα δώσει. Όχι ότι η παρουσία του βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου και πάλι σφύριζε (ή δεν σφύριζε) ό,τι του κατέβαινε. Ο Πολυκράτης προηγήθηκε με ένα πολύ ωραίο τέρμα του Μέξη, ύστερα από αντεπίθεση και συνδυασμό των επιθετικών του. Ο Προφήτης ισοφάρισε με κεφαλιά του Ράμαϊ και στη συνέχεια πίεσε για το δεύτερο γκολ, αλλά δεν το βρήκε. Πίεση άσκησε και ο Πολυκράτης, που είχε κι εκείνος τις δικές του φάσεις, παρότι στο τελευταίο τέταρτο αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο. Γενικά ήταν ένα ωραίο ματς, μεταξύ δύο ομάδων που δεν πάνε για τίποτα και πλέον παίζουν ελεύθερα. Το χάλασε όμως ο υπέρβαρος Τέσσης, που θα πρέπει να βρει κάτι άλλο για να γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο του, αφού εμείς δε του φταίμε σε τίποτα, που πηγαίνουμε την Κυριακή το πρωί να δούμε την ομάδα μας να παίζει μπάλα και καταλήγουμε όλη την υπόλοιπη μέρα να έχουμε νεύρα.
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τέσσης (Κουρκουνάσιος, Σηφάκης)
ΣΚΟΡΕΡ: 22' Μέξης - 59' Ράμαϊ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κολλύρης): Μενούνος, Μουσκάι, Πετρέλλης (65' Αλλαϊμπέι), Δημητρόπουλος, Ράμαϊ, Λιάκος, Κορομπίλης, Σελίμης, Ρωμανός, Χάιδος, Κούρτι (80' Αναστασίου).