Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

ΑΝΔΡΙΚΟ: Α.Ε. ΡΕΝΤΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 85-75

Ακόμα μία ήττα για την ανδρική ομάδα, που βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση (μόλις μία νίκη μέσα στο 2020) και βλέπει την ζώνη των πλέι-άουτ να πλησιάζει επικίνδυνα.
Απαιτήσεις βέβαια δε μπορούμε να έχουμε, από τη στιγμή που έχουμε τσακωθεί με την άμυνα. Ο Προφήτης έχει τη χειρότερη αμυντική επίδοση της κατηγορίας και είναι κανόνας για όποια ομάδα παίζει αντίπαλος μας να ξεπερνά τους μέσους όρους της στο σκοράρισμα. Αυτό ακριβώς έκανε και ο πολύ καλός Ρέντης, που έβαλε 85 πόντους και επικράτησε μάλλον εύκολα, συνεχίζοντας τη δική του μάχη για είσοδο στα πλέι-οφ. Οι γηπεδούχοι δεν επηρεάστηκαν ούτε από την γρήγορη αποβολή (με δύο τεχνικές ποινές) του Δαλμυρά και επέβαλλαν το ρυθμό τους, διατηρώντας την πρωτοπορία στο σκορ σε όλο το ματς, με διαφορές γύρω στους δέκα πόντους. Ο Προφήτης προσπάθησε κάποια στιγμή να επιστρέψει, φτάνοντας μέχρι τους τέσσερις (70-66), αλλά πέραν τούτου δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.
Κορυφαίος παίκτης του γηπέδου, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, ο Τσουκάτος. Εξαιρετικοί και οι σουτέρ Σαρικάκης και Παπαδόπουλος. Ο Προφήτης είχε σε μεγάλη μέρα (κόντρα στην πρώην ομάδα του) τον Ρουμάνι, ενώ πάλεψαν και οι Μπουράνης, Παπαστάμος. Άριστοι οι Δελαγραμμάτικας και Τζιμινίδης.
Α.Ε. ΡΕΝΤΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 85-75 (28-23, 46-39, 68-56, 85-75)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δελαγραμμάτικας, Τζιμινίδης
Α.Ε. ΡΕΝΤΗ (Β. Αντωνουσάκης): Σαρικάκης 15(4), Κωνσταντινίδης 8, Δαλμυράς 2, Βήχος 11, Ορφανίδης 4, Παπαδόπουλος 15(2), Φουντής 5(1), Τσουκάτος 25, Αντωνιάδης, Μεταξάς, Παρασκευόπουλος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Γαζής): Μαυροδάκος 3, Μπουράνης 9(3), Βουρνάς 4, Μακρινός 7, Αντωνίου 8(2), Παπαστάμος 15, Σκαντζής 2, Χρυσάκης 3, Ρουμάνι 24(2).