Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Ποιότητα και εμπειρία προσθέτει στο ρόστερ της η γυναικεία μας ομάδα, που ήρθε σε συμφωνία με δύο αθλήτριες που αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα στη νέα προσπάθεια.

Για τη Νατάσα Τσιφτελή δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ένα πλέι-μέικερ με πολλές παραστάσεις από υψηλό επίπεδο. Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από τα παρκέ επιστρέφει με τη φανέλα του Προφήτη, για να γίνει ο κουμανταδόρος του παιχνιδιού μας. Είναι 36 ετών και τελευταίος σταθμός της καριέρας της ήταν η Δάφνη Αγ. Δημητρίου, με την οποία έφτασε από την Α' ΕΣΚΑΝΑ (αντίπαλος μας τότε και με μεγάλα ματς εναντίον μας) μέχρι την Α1.

Η Σεβίνα Κοντοδιού είναι επίσης μια αθλήτρια με μεγάλη εμπειρία. Την έχουμε συναντήσει πολλές φορές ως αντίπαλο (έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του Πειραιά) και πλέον ήρθε η ώρα να ντυθεί στα χρώματα του Προφήτη. Είναι 31 ετών, φόργουορντ και προηγούμενη ομάδα της ήταν οι Κυρίαρχοι (πρόπερσι, αφού την προηγούμενη σεζόν έμεινε εκτός δράσης).

Κοινό χαρακτηριστικό των δύο κοριτσιών είναι πως το αγωνιστικό τους "διάλειμμα" οφείλεται στην απόφασή τους να δημιουργήσουν οικογένεια! Αμφότερες αγωνίστηκαν στο τουρνουά της Βάρης, δείχνοντας πως η αποχή δεν τις έχει επηρεάσει και είναι έτοιμες να βοηθήσουν αμέσως τον Προφήτη, που ειρήσθω εν παρόδω έχει δημιουργήσει παράδοση στο να έχει στο ρόστερ του μαμάδες!