Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ 2-1

Το πρώτο δείγμα γραφής του ανανεωμένου Προφήτη Ηλία δόθηκε σήμερα στο γήπεδο του Μοσχάτου, στον αγώνα της πρώτης φάσης του κυπέλλου εναντίον των Σαλαμινομάχων. Και το συμπέρασμα ήταν ενθαρρυντικό, με την ομάδα μας να δείχνει πολύ καλά στοιχεία και να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.
Οι Σαλαμινομάχοι μετέχουν -όπως κι εμείς- στη Γ' Κατηγορία και θεωρητικά είναι από τις ομάδες που κοιτάζουν προς τις υψηλές θέσεις. Εκείνοι ήταν που μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο και προηγήθηκαν νωρίς με κοντινό πλασέ του Μπούζι, που βρέθηκε αφύλακτος στην καρδιά της άμυνάς μας. Οι νησιώτες λίγο πιο πριν είχαν προειδοποιήσει με δοκάρι, ενώ είχαν άλλα δύο μετά το 2-1, σε ένα απόγευμα που από αυτήν την άποψη αποδείχτηκε ιδιαιτέρως άτυχο για αυτούς. Ο Προφήτης από την πλευρά του (με μόλις τέσσερις από τους αρχικούς έντεκα να είναι και πέρυσι μέλη της ομάδας) ανέβασε την απόδοσή του μετά τα μισά του πρώτου μέρους και ισοφάρισε με τον Χάιδο, που πήρε την κεφαλιά έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Τρικαμηνά. Ο νεοαποκτηθείς φορ ήταν εκείνος που ολοκλήρωσε την ανατροπή, σκοράροντας από κοντά ύστερα από ένα πλάγιο άουτ του Λάζαρη και την αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενουμένων. Στο υπόλοιπο του αγώνα οι νησιώτες (που είχαν περισσότερες τελικές και υπέρ τους την κατοχή) προσπάθησαν για την ισοφάριση, δεν κατάφεραν όμως να πετύχουν το τέρμα που θα έστελνε το ματς στην παράταση, βρίσκοντας μπροστά τους πότε τα δοκάρια και πότε τον γκολκίπερ Παλούτσα. Ο Προφήτης μπήκε έτσι με το δεξί στη σεζόν και περιμένει στην επόμενη φάση τον Ικάρο Καλλιθέας (ομάδα Α' Κατηγορίας) σε ένα πολύ ενδιαφέρον τεστ, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ 2-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βογιατζιδάκη (Κοτζαμανίδης, Σδράλης)
ΣΚΟΡΕΡ: 28', 54' Χάιδος - 12' Μπούζι
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κολλύρης): Παλούτσα, Λάζαρης, Πετρέλλης, Τρικαμηνάς, Δημητρόπουλος, Λιάκος, Κορομπίλης, Σελίμης (80' Μουσκάι), Ράμαϊ (88' Αναστασίου), Χάιδος (92' Μαραγκός), Παντελάτος (85' Κάσο).
ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Κουτσοπέτρος, Βούλγαρης, Σταυράτης, Κωνσταντινίδης, Σοφράς, Φουρίκης (75' Ζαχαρίας), Παππάς, Ευαγγέλου Γ. (81' Μπακάκης), Μπούζι (84' Γκάνιεβ), Πασσαλής, Μυλωνάς (60' Παπαδημητρίου).