Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛ. 0-4

Η διαφορά των δύο κατηγοριών που χωρίζει τις δύο ομάδες ήταν εμφανής στο γήπεδο του Περάματος με το τελικό 0-4 να αποτυπώνει την ανωτερότητα του Ικάρου, που προκρίθηκε στην τρίτη φάση του κυπέλλου Πειραιά.
Η νεανική ομάδα της Καλλιθέας είχε πολλά τρεξίματα, ωραία κυκλοφορία και δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στην τελική επικράτηση έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Από την άλλη ο Προφήτης δεν έδωσε συνέχεια στην καλή εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας, όμως κέρδισε πράγματα και από τους δύο αγώνες του κυπέλλου και πλέον επικεντρώνεται στην έναρξη του πρωταθλήματος, σε δύο εβδομάδες με αντίπαλο την Οδηγήτρια.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛ. 0-4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζησιμόπουλος (Αντωνόπουλος, Λεκαράκος)
ΣΚΟΡΕΡ: 14' Κοντόπουλος, 55' Κούβαρης, 63' Τρίχας, 90' Πλέσσας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κολλύρης): Παλούτσα, Λάζαρης (77' Μαραγκός), Παντελάτος, Τρικαμηνάς, Δημητρόπουλος, Λιάκος (64' Βλάσσης), Ράμαϊ, Αναστασίου, Μουσκάι, Χάιδος (80' Σάλπας), Μπούσδος.
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛ. (Π. Πιπεριάς):  Εμμανουήλ, Χουχούλης, Πλέσσας, Σαββίδης (77' Στέφα Κλ.), Στέφα Κ., Μαγουλάς, Κοντόπουλος (64' Πρελορέντζος), Τρίχας, Κούβαρης, Μέτα (60' Σταυρόπουλος), Λημίτσιος (74' Παυλοχρήστος).