Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ. 37-51

Επεισοδιακό ματς και πολύ σπουδαία νίκη για τον Φοίνικα στα Καμίνια, που με το αποτέλεσμα αυτό ουσιαστικά εξασφάλισε την πρωτιά στην κανονική περίοδο, άρα και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ.
Το ματς ήταν ντέρμπι μόνο για ένα ημίχρονο (25-28). Ο Προφήτης στο β' σκόραρε με το σταγονόμετρο και ο καλύτερος Φοίνικας (που με σωστό διάβασμα και ομαδική δουλειά εκμηδένισε το θεωρητικό πλεονέκτημα μας κάτω από τα καλάθια)  έφτασε μάλλον άνετα στο τελικό 37-51. Η αστοχία του Προφήτη στο δεύτερο ημίχρονο ήταν παροιμιώδης, με τις παίκτριές μας να σκοράρουν εντός παιδιάς μόλις δύο φορές (!) σε ολόκληρο το εικοσάλεπτο. Ένα εικοσάλεπτο που έγινε μπροστά σε άδειες εξέδρες, αφού στο 15' έγινε συμπλοκή στην κερκίδα και οι διαιτητές ορθώς αποφάσισαν να εκκενώσουν το γήπεδο. Μια κατάσταση που χάλασε το μυαλό της ομάδας μας και εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως της έκανε κακό, αφού μετά το νωθρό του ξεκίνημα (2-12), ο Προφήτης είχε βρει ρυθμό και έδειχνε ικανός να χτυπήσει το ματς.
Από την ομάδα του Φοίνικα, που συνεχίζει αήττητη και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο, κορυφαία ήταν η Βράκα και πολύ καλές οι Κουταλιανού, Οικονομοπούλου. Από τον Προφήτη πάλεψε περισσότερο η Πούλη. Σεμιναριακού επιπέδου η διαιτησία των Καραβίτη και Σίμα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ. 37-51 (11-13, 25-28, 28-38, 37-51)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καραβίτης, Σίμα
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Δροσωτάκη 5(1), Τηλεμάχου 2, Πούλη 12(1), Κρίτσαλου 2, Παπαδοπούλου, Γουλουμή 1, Δαρζέντα 4, Τσελεπίδου 5, Γιαννοπούλου 6(2), Ζαφείρη.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ. (Κ. Αράπης): Καρέλα, Λιβανού, Οικονομίδου 9(2), Μπρέλλου 4, Βράκα 12(2), Καψοκόλη 2, Κουταλιανού 12, Οικονομοπούλου 7(1), Ξανθοπούλου 5, Παπαποστόλου, Λαμπροπούλου.