Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 0-2

Το αρνητικό σερί συνεχίστηκε για την ποδοσφαιρική ομάδα, που με την έναρξη του δευτέρου γύρου ηττήθηκε στο "Π. Νικολαΐδης" από τον Πυθαγόρα με 0-2, με το σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο.
Το ματς πάντως θα μπορούσε να έχει διαφορετική εξέλιξη, αν ο Προφήτης είχε εκμεταλλευτεί την πολύ μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο δεύτερο λεπτό, όταν ο Χαλαστής νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Λιοκουκουδάκη με τους αμυντικούς να διώχνουν στη συνέχεια πάνω στη γραμμή. Ο Πυθαγόρας πάντως είχε την υπεροχή και την μετέτρεψε σε προβάδισμα στο 32', με τον Μηλιώνη να εκτελεί το φάουλ από δεξιά και τον προωθημένο Καρπάθιο να ανοίγει το σκορ με ωραίο πλασέ. Οι Περαματιώτες καθάρισαν την υπόθεση νίκη στο 44', με τον Κυριτσιμπασάκη να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε ο Μαρτσόπουλος σε ανατροπή του από τον Δραγάτση. Πριν από αυτό ο Προφήτης είχε μια καλή στιγμή για να ισοφαρίσει, αλλά ο Αλλαϊμπέι ολιγώρησε, ευρισκόμενος σε πλεονεκτική θέση, ενώ και ο Πυθαγόρας είχε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία, με τον Μαρτσόπουλο να μην προλαβαίνει για πολύ λίγο να σπρώξει τη μπάλα με το κεφάλι, ύστερα από τη σέντρα του Πλακίδη. Με το σκορ πάντως να έχει διαμορφωθεί ήδη στο 0-2 από την ανάπαυλα, το δεύτερο μέρος ήταν μάλλον τυπική διαδικασία, με τον Πυθαγόρα να αρκείται να κρατά το τρίποντο, που του δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει να διεκδικεί μια θέση στα μπαράζ.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 0-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βάιλας (Φωτιάδης, Μαυρομιχάλης)
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ: Παλούτσα (62' Κατσιέρης), Θεοφάνους, Κάσο, Δραγάτσης, Λάζαρης, Χαλαστής, Κούρτι, Αλλαϊμπέι (46' Μαραγκός), Ζεππάτος (55' Ντύλη), Τζαγκίδης, Φώσκολος (60' Βλάσσης).
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Λιοκουκουδάκης, Σαραντόπουλος, Κωνσταντίνου, Καρπάθιος, Μετούσι, Τριανταφύλλου, Κυριτσιμπασάκης (80' Καλουτάς), Μηλιώνης (75' Τριάντος), Πλακίδης (67' Αλιάι), Δαμαλίδης (85' Κορνελάτος), Μαρτσόπουλος.