Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ "Α. ΜΙΑΟΥΛΗΣ"

Με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα ολοκλήρωσε ο Προφήτης τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά γυναικών που διοργάνωσε ο Α.Ο. Παγκρατίου στο Μετς, στη μνήμη του προέδρου της Ε.Ο.Κ., Ανδρέα Μιαούλη.
Η ομάδα μας έδωσε δύο πολύ δυνατά ντέρμπι και κατέλαβε την τρίτη θέση, αφού στον ημιτελικό ηττήθηκε από τις διοργανώτριες με 43-38, ενώ στον μικρό τελικό επιβλήθηκε του Γαλατσίου με 42-40. Την πρώτη θέση κατέλαβε το Παγκράτι (των αδελφών Βροχίδου), που επικράτησε στον τελικό της Α.Ε.Κ. Περιστερίου.
Η εικόνα του Προφήτη ήταν μέτρια, απόρροια ίσως της βαριάς προετοιμασίας. Αυτό που προβλημάτισε περισσότερο ήταν πως και στα δύο ματς μπήκαμε πολύ νωθρά και βρεθήκαμε να κυνηγάμε από το πρώτο δεκάλεπτο με διαφορές πάνω από 15 πόντους. Στα θετικά όμως ότι η ομάδα κατάφερε να επιστρέψει και τις δύο φορές, χάρη στην μαχητικότητα και την καλή της άμυνα.
Ευχαριστούμε το Παγκράτι για τη φιλοξενία και την πολύ όμορφη διοργάνωση και ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά και στις τρεις ομάδες με τις οποίες περάσαμε παρέα το διήμερο.