Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Δ' ΑΝΔΡΩΝ

Διαφοροποιήθηκε το πρόγραμμα της Δ' Κατηγορίας Ανδρών, στο οποίο συμμετέχει η ομάδα μας. Η αιτία των αλλαγών είναι διπλή: Από τη μία η απόσυρση της Ακαδημίας Ν. Πρ. και από την άλλη το γεγονός ότι ο Παναιγιναϊκός δήλωσε ως έδρα το κλ. Περάματος (οπότε προκύπτει η ανάγκη να μη συμπίπτουν οι εντός έδρας αγώνες του με αυτούς του Ερμή Περ. στην Α'), οδήγησε την ΕΣΚΑΝΑ σε ορισμένες αλλαγές κλειδαρίθμων.
Οι αλλαγές αυτές επηρεάζουν τον Προφήτη, που την πρώτη αγωνιστική επρόκειτο να φιλοξενηθεί από την Αναγέννηση στο Ικόνιο. Με τα νέα δεδομένα όμως θα έχει ρεπό και θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στα Καμίνια με τους Απρόβλεπτους (8/10) στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.
Μειώθηκαν λοιπόν σε 11 οι ομάδες της κατηγορίας και φυσικά δεν μπορούμε να μη στηλιτεύσουμε το γεγονός πως αντί να γίνει το λογικό και να πάμε σε ένα κανονικό πρωτάθλημα 22 αγωνιστικών (όπως θα γινόταν οπουδήποτε αλλού στον κόσμο), η ΕΣΚΑΝΑ προτίμησε να πάει σε 26 αγωνιστικές, καθεμία από τις οποίες θα είναι "κουτσή", με τρεις ομάδες να έχουν ρεπό και μόλις τέσσερις αγώνες να διεξάγονται...