Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 31-67

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Προφήτης πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου, καθώς νίκησε στο τοπικό ντέρμπι τους Κυρίαρχους με 31-65.
Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν ο Προφήτης φάνηκε πιο έτοιμος από τους αντιπάλους του, που είχαν να διαχειριστούν την ξαφνική αλλαγή του προπονητή τους το καλοκαίρι. Η ομάδα μας άνοιξε από νωρίς τη διαφορά, παίρνοντας καλό βαθμό στην επιθετική λειτουργία, με ωραία κυκλοφορία και σωστές αποστάσεις. Οι πόντοι και ο χρόνος μοιράστηκαν αρκετά, και οι δώδεκα που έπαιξαν ήταν θετικές, με πρώτη σκόρερ και μοναδική διψήφια την Δαρζέντα, αλλά και όλες τις άλλες μικρές (Γιαννοπούλου, Παπαδοπούλου, Τσελεπίδου) να είναι ορεξάτες και σε καλή μέρα. Από τους Κυρίαρχους, που σίγουρα θα παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο στο πρωτάθλημα, πάλεψαν περισσότερο οι Βόπη και Κολοβού. Άριστη η διαιτησία από Γερουλάνο και Ιωάννου.
Ο Προφήτης στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τις νεάνιδες του Πρωτέα στη Βούλα, την ερχόμενη Κυριακή (30/9)
ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 31-67 (6-17, 10-35, 16-49, 31-67)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γερουλάνος, Ιωάννου
ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (Π. Δοντάς): Σπυριδονίδου 2, Νάκου 2, Μάναλη 3, Μεταλλίδου, Μουσούλη 3(1), Βόπη 12, Βολακάκη, Μούγιου, Κολοβού 9.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Αρχοντάκη 4, Δροσωτάκη 5(1), Ραφελέτου 1, Τηλεμάχου 7(1), Πούλη 7, Ζαφείρη 3, Κρίτσαλου 5, Παπαδοπούλου 7(1), Γουλουμή, Δαρζέντα 10, Τσελεπίδου 9, Γιαννοπούλου 9(1).
➽Με την ευκαιρία, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον πρώην, πλέον, κόουτς των Κυριάρχων, Δημήτρη Ζαχαρία, που έγινε "μπασκετικός μετανάστης" και ανέλαβε προπονητής σε ομάδα της Ιρλανδίας. Καλή επιτυχία επίσης στον Παναγιώτη Δοντά, που πήρε τη θέση του, και τις θερμότερες ευχές μας στο φίλο σωματείο των Κυριάρχων για μια όμορφη μπασκετική χρονιά.