Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ

Από το φιλικό με τον Κρόνο
Συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας, εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων που ξεκινούν σε τρεις εβδομάδες. Ο Προφήτης έδωσε χθες το πρώτο του φιλικό, που μάλιστα ήταν πολύ δυνατό, με αντίπαλο τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει φέτος στην Α2. Η ομάδα ήταν μαχητική και έδειξε καλά στοιχεία, κυρίως σε τομείς όπως η άμυνα και τα ριμπάουντ. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση και την ερχόμενη εβδομάδα.

8 και 9 Σεπτεμβρίου στα "Μιαούλεια"
Το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Προφήτης θα δώσει το παρών στο τουρνουά που διοργανώνει το Παγκράτι στη μνήμη του προέδρου της Ε.Ο.Κ. Ανδρέα Μιαούλη. Στο τουρνουά (θα διεξαχθεί στο Μετς) συμμετέχουν επίσης το Γαλάτσι και η ΑΕΚ Περιστερίου. Το Σάββατο 8/9 ο Προφήτης θα αγωνιστεί με το Παγκράτι στον δεύτερο ημιτελικό (ώρα έναρξης 20:15).

Μεγάλη ατυχία για την Χρυσοχόου
Η Ελένη Χρυσοχόου ήταν μια από τις φετινές μας μεταγραφές, δυστυχώς όμως θα αργήσουμε να τη δούμε να αγωνίζεται με τη φανέλα του Προφήτη. Ο περσινός της τραυματισμός στον χιαστό δεν αποκαταστάθηκε σωστά και το επιβαρυμένο γόνατό της θα χρειαστεί εκ νέου χειρουργείο. Όλη η οικογένεια του Προφήτη εκφράζει τη στήριξή της στην Ελένη, που παρότι βρίσκεται λίγο καιρό στην ομάδα, έγινε πολύ γρήγορα αγαπητή σε όλους. Της ευχόμαστε αυτή τη φορά όλα να πάνε καλά και η ταλαιπωρία της να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα.