Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 49-58

Έστω και αγκομαχώντας, ο Προφήτης πέρασε από την Πετρούπολη και πέτυχε τη δεύτερη φετινή του νίκη, με το 49-58 επί του Άρη.
Η ομάδα της Πετρούπολης, παρατάσσεται πλέον στο πρωτάθλημα ουσιαστικά με τις νεανίδες της, αφού ως γνωστόν λόγω οικονομικών προβλημάτων, όλες σχεδόν οι έμπειρες σταμάτησαν, όπως βέβαια και ο κόουτς Γιαννουλάκης. Το ματς πάντως ήταν ανταγωνιστικό, καθώς τα κορίτσια του Άρη ήταν μαχητικά, αλλά και ο Προφήτης από την πλευρά του, πολύ κακός. Πολλά χαμένα εύκολα καλάθια (ακόμα και λέι-απ μόνες μας, και όχι μόνο μία φορά), αλλά και μεγάλα αμυντικά κενά, με τον Προφήτη να παίρνει μεν το προβάδισμα από την αρχή, αλλά όχι σε βαθμό εφησυχασμού. Με καλό φινάλε στην τρίτη περίοδο ο Προφήτης πέρασε με 33-47, ο Άρης μείωσε σε 47-52 τρία λεπτά πριν το τέλος, αλλά εντέλει η ομάδα μας δεν κινδύνευσε περισσότερο και κράτησε τη νίκη.
Η Νεαρχάκου ήταν μακράν η καλύτερη σήμερα για τον Προφήτη, στο πιο παραγωγικό φετινό της παιχνίδι με 26 πόντους. Πολύ καλή εμφάνιση επίσης και από την Κουτσοδήμου και θετική η Πούλη, ενώ από τις πιτσιρίκες του Άρη, ωραίες εντυπώσεις άφησαν η πλέι-μέικερ Μικροπούλου, όπως και η Λιγκρή. Με λάθη ο Αργυρούδης, σωστός ο Κούλης.
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 49-58 (12-14, 23-30, 33-47, 49-58)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αργυρούδης, Κούλης
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Γ. Αγγελή): Σαμπρίδου, Μικροπούλου 24(1), Μερτέκη, Σισμανίδου, Αλεξανδροπούλου, Λιγκρή 14, Φάσουρα 8, Κομματά 3.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Δροσωτάκη 3, Σπύρη 1, Τζάρου 4, Νεαρχάκου 26(3), Κουτσοδήμου 10, Πούλη 8(2), Τσελεπίδου 6, Γιαννοπούλου.