Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 45-90

Πανεύκολα και μάλιστα με νταμπλ-σκορ πέρασε η Ηλιούπολη από τα Καμίνια. Ο Προφήτης σήμερα δεν προέβαλε την παραμικρή αντίσταση, καθώς ήταν τραγικός και στις δύο πλευρές του γηπέδου, δεχόμενος από 45 πόντους σε κάθε ημίχρονο, όσους δηλαδή έβαλε εκείνος σε όλο το ματς. Οι παίκτριες της Ηλιούπολης έμοιαζαν να είναι δύο ταχύτητες πάνω από τις δικές μας. Ο Γερεουδάκης εφάρμοσε σχεδόν και στα σαράντα λεπτά πίεση σε όλο το γήπεδο, κάτι που δυσκόλεψε πολύ την ομάδα μας και την οδηγούσε σε πουλήματα της μπάλας, με τις φιλοξενούμενες να μην άφηνουν το πόδι από το γκάζι και να αυξάνουν συνεχώς τη διαφορά μέχρι το τελικό σφύριγμα.
Πολλές, όπως είναι λογικό οι διακριθείσες από την πλευρά των νικητριών, με τις Στεφάνου, Ντάνου, Πράπα και Οικονομίδου να είναι διψήφιες. Από τον Προφήτη δεν ξεχώρισε κάποια. Σε μια αναμέτρηση-τυπική διαδικασία, πρωταγωνίστρια αναδείχθηκε η ρέφερι Λαζόγκα, που κατόρθωσε σε τέτοιο παιχνίδι να κάνει όλο το γήπεδο να τη βρίζει και απέβαλε με δύο απανωτές τεχνικές ποινές τον προπονητή μας (σκορ εκείνη τη στιγμή 35-76). Τα ίδια είχε κάνει και πριν λίγο καιρό στο Προφήτης-Κρόνος 36-76. Από την ΚΕΔ φαίνεται πως διαλέγουν να τη στέλνουν σε παιχνίδια όπου υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, για να παίρνει το εύκολο σαραντάρι, όμως είναι τόσο κακή διαιτητής που ακόμα κι εκεί καταφέρνει να τα κάνει άνω-κάτω. Και στο τέλος της ημέρας εμείς γινόμαστε οι γραφικοί της υπόθεσης. Κοπέλα μου, κάνε το καλό στον εαυτό σου και στο άθλημα, και κρέμασε τη σφυρίχτρα σου το συντομότερο δυνατό...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 45-90 (14-25, 22-45, 32-65, 45-90)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λαζόγκα, Σκουλαρίκης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Δροσωτάκη 6, Σπύρη 4, Τζάρου 9(1), Νεαρχάκου 11, Κουτσοδήμου 2, Πούλη 3(1), Τσελεπίδου 4, Γιαννοπούλου 6(2).
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Γ. Γερεουδάκης): Ευαγγελάτου 7, Κόνταρη, Μηνά 5, Θεοδώρου 2, Καλοπήτα 2, Πράπα 15, Πετράκη 4, Στεφάνου 18, Βιντσιλαίου 7, Οικονομίδου 13, Καββαδά 2, Ντάνου 15(3)