Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ Β'-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 34-61

Τελευταίο ματς της δεύτερης φάσης και ο Προφήτης πέρασε με εμφατικό τρόπο από το Κασιμάτειο, τσεκάροντας το εισιτήριο για την τελική φάση της κατηγορίας. Η ομάδα μας ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με το Πέραμα (5 νίκες - 1 ήττα), πήρε όμως την πρωτιά καθώς υπερτερούσε στη διαφορά πόντων στους μεταξύ μας αγώνες. Ο Προφήτης μπήκε από την αρχή δυνατά, ήταν εξαιρετικός στο πέντε-πέντε και με όπλο τα τρίποντα πήρε από νωρίς διαφορά και έδιωξε το όποιο άγχος, για να φτάσει στο τελικό 34-61 (ημ. 22-39). Μοναδικό άσχημο σημείο στον σημερινό αγώνα η ένταση στις κερκίδες κατά το ημίχρονο, που ανάγκασε τους διαιτητές Μέλη και Πρισιμιτζάκη (άριστοι και οι δύο) να διατάξουν την εκκένωση του κλειστού. Για τον Προφήτη σήμερα έπαιξαν οι Μανιάτης, Λίτσο 5, Κατσούλης, Στρατιδάκης 14(1), Κότσι, Μερσινάι 13(3), Μαλάι, Κουλεντιανός, Ναβάρο 9, Αλεβιζάκης 17(3), Γκίκας 3, Χριστόγλου.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε τραπέζι για όλη την ομάδα, το οποίο ήταν προσφορά του φίλου μας και χορηγού του συλλόγου, του Μιχάλη Μουρκάκου της Pharmasept. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς.
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
Ο Προφήτης λοιπόν βρίσκεται ανάμεσα στις επτά καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, όπου θα διεκδικήσει ένα από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στην άνοδο. Στην τελική φάση (final-seven) θα αγωνιστούν ένας με όλους, από μία φορά, σε ουδέτερα γήπεδα, και θα τηρείται βαθμολογία, από την οποία θα προκύψουν οι τρεις πρώτοι. Η κλήρωση για να καθοριστεί η σειρά των αγώνων θα γίνει αύριο στα γραφεία της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. και σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, αντίπαλοι μας θα είναι οι Ηλεκτρούπολη, Ακαδημία Ν.Π., Αστέρας Αγ. Δημ., Προοδευτική, Αιξωνή και Τράχωνες.