Σάββατο 1 Απριλίου 2017

AΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 5-0

Πολύ ωραία μπάλα και μεγάλο σκορ για τον Προφήτη, που διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας (με παρέα ή χωρίς θα φανεί αύριο), μετά το 5-0 επί του Πυθαγόρα στο Σ.Ε.Φ..
Οι "κυανέρυθροι" μπήκαν από την αρχή κεφάτοι στον αγωνιστικό χώρο και παρά τις πολλές απουσίες (Τσάδαρης, Σκαλιτόπουλος, Καλλινικίδης, Κλάδης, Φώσκολος αλλά και τον Μανωλάκο που χτύπησε  νωρίς και αντικαταστάθηκε) δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες. Ο Μπόσμος αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης (έχοντας πίσω του ως "δεκάρι" τον Τίκα) και έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, σημειώνοντας δύο πολύ όμορφα γκολ. Άνοιξε το σκορ στο 22', όταν πήρε τη μπάλα με πλάτη στο τέρμα και γυρίζοντας την έστειλε στη γωνία, ενώ έκανε το 3-0 στο 37' με μια βολίδα από πλάγια δεξιά και εκτός περιοχής. Ενδιάμεσα είχε σκοράρει ο Φιλιππάκος με κοντινή προσπάθεια ύστερα από σέντρα του Κλάπη, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε και το 4-0  στο 83' μετά από κάθετη του Μασρί. Το σκορ έκλεισε ο Τίκας στο 85' με ωραίο πλασέ, με τον Προφήτη να παίζει σε υψηλούς ρυθμούς μέχρι το φινάλε και να χάνει ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.
Μετά λοιπόν από την ισοπαλία της Τετάρτης, που συνοδεύτηκε από πολύ μέτρια εμφάνιση, ο Προφήτης ξέσπασε και το κυριότερο έκανε ένα ακόμα βήμα για την απ' ευθείας άνοδο, που είναι και ο βασικός στόχος της ομάδας.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 5-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανθόπουλος (Νικολαΐδης, Μηλιδώνης)
ΣΚΟΡΕΡ: 22', 37' Μπόσμος, 27', 83' Φιλιππάκος, 85' Τίκας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Παλυβός, Περπερίδης, Αλλαϊμπέι, Πατριώτης, Φραντζέσκος, Φεϊζάι, Κλάπης (81' Λάζαρης), Σελίμης, Μπόσμος (76' Μασρί), Τίκας, Μανωλάκος (20' Φιλιππάκος).
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ (Δ. Μάνσαλης): Αναργύρου, Κωνσταντίνου (47' Παπαδρόσου), Τρίτσας, Λακέρδας, Τριανταφύλλου, Ζόνγκα, Χασάπης (76' Καρράς), Χατζηδημητρίου (47' Μαρίνος), Τόρναρης, Δαμαλίδης, Λένα.