Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΓΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ 67-30

Αλλή μια νίκη για τον Προφήτη, που αυτή τη φορά συνοδεύτηκε και με ωραία εμφάνιση στο 67-30 επί της Μάνδρας στα Καμίνια.
Η ομάδα μας από την αρχή εξασφάλισε διαφορά ασφαλείας, έχοντας καλή κυκλοφορία, πολλές ασίστ και ακόμα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ. Η Λαζάρου γιόρτασε τα γενέθλια της όντας η πρώτη σκόρερ μας, με 18 πόντους, όπως καλή εμφάνιση έκαναν και οι Τσελεπίδου, Γουλουμή, Σπύρη. Από την Μάνδρα (δεν αγωνίστηκε η Τσίρμπα) ξεχώρισε η Αράμπαλη. Εύκολο έργο είχαν οι Τζίμης και Παπαγεωργίου.
Στις δύο αγωνιστικές που μένουν ο Προφήτης δύσκολα θα χάσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις στην κατάταξη, άρα και το πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά, ενώ όλα δείχνουν πως η ακριβής σειρά θα καθοριστεί την επόμενη αγωνιστική (Κυριακή του Θωμά) βάσει του τι θα γίνει στο Ατρόμητος-ΑΟΝΑ. Με νίκη των γηπεδούχων ο Προφήτης βγαίνει πρώτος και θα βρει μπροστά του τον Ατρόμητο, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα είμαστε δεύτεροι και θα διασταυρωθούμε με τον Φοίνικα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Γ.Α.Σ. ΜΑΝΔΡΑΣ 67-30 (21-7, 41-14, 55-23, 67-30)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζίμης, Παπαγεωργίου
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Κουτσοδήμου 6, Μουτεβελή, Σπύρη 5(1), Λαζάρου 18, Ζεβαχιργιάν 6(1), Τσελεπίδου 12, Δροσωτάκη 6, Νιάρχου 2, Γουλουμή 5, Πούλη 4, Ιωαννίδου 3(1), Παπαδοπούλου.
Γ.Α.Σ. ΜΑΝΔΡΑΣ (Β. Ζαβαντής): Αράμπαλη 12(2), Πετροπούλου 5(1), Καμπόλη 6, Μπεθάνη 2, Κοτσώνη 2, Γιαννικάκη, Φαρμάκη, Τσαβαρή 3, Σουλάτζου, Λιάσκου, Παπανικολάου.