Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-2

Δεν κατάφερε να πάρει έστω την ισοπαλία η ποδοσφαιρική ομάδα απέναντι στους Λέοντες, κι έτσι η διαφορά μας μειώθηκε στους πέντε βαθμούς, κάτι που σημαίνει πως θέλει πολύ μεγάλη προσοχή στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για να μη χαθεί ο στόχος της απ' ευθείας ανόδου.
Οποιαδήποτε προσέγγιση κι αν επιχειρήσουμε για το χθεσινό ματς στο Ρέντη, θα πρέπει να ξεκινήσουμε με τον Ηλία Χρήστου. Ο φορ της ομάδας των Καμινίων έδειξε την μεγάλη του ποιότητα, πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του (όλα μάλιστα με ατομικές ενέργειες) και ήταν μια διαρκής πηγή αναστάτωσης για την άμυνά μας. Ο Προφήτης  αντιθέτως ήταν πάρα πολύ κακός. Χωρίς κινητικότητα, με όλες σχεδόν τις προσωπικές μονομαχίες χαμένες και δίχως καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, γνώρισε δικαίως την ήττα από μια ομάδα που χθες ήταν πολύ ανώτερη και κυρίως το ήθελε περισσότερο. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι "κυανέρυθροι" προηγήθηκαν στο 35' με πλασέ του Μανωλάκου μετά από ωραία κάθετη του Σελίμη, όμως δε χάρηκαν για πολύ το προβάδισμα, αφού δύο λεπτά μετά ο Χρήστου πήρε τη μπάλα από το κέντρο και έφτασε μέχρι το ύψος της περιοχής, απ' όπου με δυνατό σουτ έγραψε το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Λέοντες (που δεν είχαν περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης) ανέβασαν τις γραμμές, με τον Προφήτη κάπως έτσι να βρίσκει χώρους και να βγάζει αντεπιθέσεις αλλά να μην εκμεταλλεύεται καμία, με αποκορύφωμα μια φάση τέσσερις εναντίον ενός που κατέληξε στον τερματοφύλακα. Από κει και πέρα το πήρε πάνω του ο Χρήστου, που με δύο ακόμα προσωπικά τέρματα έκανε το 3-1, ο Προφήτης μείωσε σχεδόν αμέσως με τον Κλάπη, δεν υπήρχε χρόνος όμως για κάτι περισσότερο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι είχαν γυρίσει μαζικά πίσω και δεν άφησαν χώρους και ευκαιρίες για τον Προφήτη.
Τώρα το Σαββάτο παίζουμε με τον Ολυμπιακό Περάματος στο ΣΕΦ. Για τον Προφήτη δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός από τη νίκη, που θα του επιτρέψει να "καθαρίσει" την υπόθεση της απ' ευθείας ανόδου, ειδεμή θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να δώσει "τελικό" εναντίον της Άνω Νεάπολης στο "Νικολαΐδης". Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά ότι θα βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό και θα τα καταφέρουν, πετυχαίνοντας έτσι το μεγάλο στόχο της ομάδας για φέτος.
ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανθόπουλος (Κίκης, Ιωαννίδης)
ΣΚΟΡΕΡ: 37', 71, 84' Χρήστου - 35' Μανωλάκος, 85' Κλάπης
ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜ. (Τ. Φλέγγας): Βόπης, Μπετενιώτης, Μετάι, Μέξης, Δήμας, Μίτρε, Δημητρούλης (81' Σπυριδάκης), Καλής, Αϊναλής (89' Καρατέλιος), Ζούβελος (61' Σαμαράς), Χρήστου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Παλυβός, Τίκας, Αλλαϊμπέι, Πατριώτης, Φραντζέσκος, Φεϊζάι, Κλάπης, Σελίμης, Μπόσμος (60' Περπερίδης), Φώσκολος (68' Μασρί), Μανωλάκος (66' Φιλιππάκος).