Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΑΝΑΙΓΙΝΑΪΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 48-82

Ένα ακόμη εκτός έδρας ματς έβγαλαν από το πρόγραμμα οι γυναίκες, που στο φινάλε του γύρου πέρασαν από τα Μέθανα και διατηρήθηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, εν όψει των πολλών ντέρμπι που έχουμε μπροστά μας τον επόμενο ενάμιση μήνα.
Ο Προφήτης πήρε από την αρχή το προβάδισμα και καθάρισε από νωρίς την αναμέτρηση, φτιάχνοντας μεγάλες διαφορές από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο. Η ομάδα μας είχε πλουραλισμό στην επίθεση (θα το διαπιστώσετε διαβάζοντας τους πόντους παρακάτω) και γρήγορο ρυθμό, χάρη στον οποίο το σκορ πήγε ψηλά. Μόνο μελανό σημείο η αμυντική χαλάρωση του δευτέρου ημιχρόνου.
Όλες σχεδόν είχαν καλές στιγμές για τον Προφήτη, με τις Γιαννοπούλου, Αρχοντάκη και Λαζάρου να κάνουν ωραίο παιχνίδι, ενώ για την μαχητική ομάδα της Αίγινας, που κάνει μεγάλη προσπάθεια κάτω από αντίξοες συνθήκες, φάνηκαν περισσότερο οι Ουκπέμπορ και Παπασωτηρίου. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Γερουλάνου και Μαυρομανωλάκη.
➼Ευχαριστούμε το σωματείο του Παναιγιναϊκού και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Τζίτζη για τη διευκόλυνση που μας παρείχαν στο θέμα της μετάβασής μας στα Μέθανα.
ΠΑΝΑΙΓΙΝΑΪΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 48-82 (11-24, 15-38, 35-61, 48-82)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γερουλάνος, Μαυρομανωλάκης
ΠΑΝΑΙΓΙΝΑΪΚΟΣ (Ν. Ποτόσογλου): Γκοτσούλια, Κλήμη, Μπακομήτρου Ο. 1, Μπακομήτρου Η. 3(1), Παπασωτηρίου 18(3), Λούβαρη, Μπόγρη 10, Ουκπέμπορ 16, Σοφιανού.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Αρχοντάκη 10, Δροσωτάκη 8, Σπύρη 5, Λαζάρου 12, Ζεβαχιργιάν 5(1), Κουτσοδήμου 9(1), Τσελεπίδου 8, Νιάρχου, Γουλουμή 2, Πούλη 5(1), Ιωαννίδου 6(2), Γιαννοπούλου 12(1).