Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-4

Πρώτη νίκη για τον Προφήτη στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα με μια εντυπωσιακή ανατροπή, με το 2-0 του ημιχρόνου να γίνεται 2-4.
Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ομάδα μας που βρέθηκε να χάνει στο 11', όταν η άμυνα μας "κοιμήθηκε" και ο Μέξης πλάσαρε για το 1-0. Ο Προφήτης, που στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη, προσπάθησε να ισοφαρίσει και έφτασε κοντά στο γκολ στο 34', αλλά η κεφαλιά του Φραντζέσκου πήγε στο δοκάρι. Λίγο πριν το ημίχρονο ο Πολυκράτης πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Ντεντόπουλο να εκμεταλλεύεται τη λάθος εκτίμηση του Λαγοπάτη και να κάνει το 2-0. Κάπως έτσι ο Προφήτης πήγε στα αποδυτήρια με το 2-0 στις πλάτες, αλλά δεν το έβαλε κάτω και πέτυχε τη σπουδαία ανατροπή. Ο αρχηγός μας Σελίμης ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα, όταν στο 53' κατέβασε τη μπάλα στην περιοχή και έκανε το 2-1. Τα επόμενα δύο γκολ ήρθαν γρήγορα, αλλά και "κολλητά" το ένα με το άλλο. Στο 60' ο Τσάδαρης έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, και η μπάλα αφού κόντραρε και σε έναν αμυντικό κατέληξε στα δίχτυα του Καρανάσιου και δύο λεπτά μετά ο Φώσκολος (άρεσε πολύ στο ντεμπούτο του) με όμορφο πλασέ από αριστερά μας έδωσε το προβάδισμα. Το σκορ έκλεισε στο 76' σε μια αντεπίθεση ο Σκαλιτόπουλος (πρώτο γκολ του νεαρού με την ανδρική ομάδα), ενώ λίγο αργότερα ο Πολυκράτης είχε την ευκαιρία να μπει και πάλι στο ματς, όμως ο Λαγοπάτης εξιλεώθηκε για το λάθος του 43', με μια υπέροχη απόκρουση στο σουτ του Ιωαννίδη από το ένα μέτρο.
Μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας, που ειδικά και με τον τρόπο που ήρθε δίνει μεγάλη ψυχολογική ώθηση. Ο Προφήτης αυτή τη φορά παρατάχθηκε με πιο ορθολογική σύνθεση, δίδυμο στα στόπερ τους Φραντζέσκο-Πατριώτη, στο δεύτερο ημίχρονο είχε καλή κυκλοφορία και προσπάθησε (αν και όχι πάντα με επιτυχία) να παίξει τη μπάλα με τη μία. Το σημαντικότερο όμως απ' όλα, είναι φυσικά το ότι τα παιδιά, παρότι το ματς είχε στραβώσει, δεν το παράτησαν και δικαιώθηκαν με τα τέσσερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, που μας έδωσαν και το τρίποντο.
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιανναράκης (Λεκαράκος, Τσάνος)
ΣΚΟΡΕΡ: 11' Μέξης, 43' Ντεντόπουλος - 53' Σελίμης, 60' Τσάδαρης, 62' Φώσκολος, 76' Σκαλιτόπουλος
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Γιάτσας (7' λ.τ. Καρανάσιος), Λιβάνιος, Χατζηγεωργίου, Λαμπρινός, Λιάτσης, Σάσσαρης, Μέξης (60' Δημητρακαρέας), Χατζάι, Ιωαννίδης, Σκαρπέλος, Ντεντόπουλος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Λαγοπάτης, Περπερίδης (76' Λάζαρης), Αλλαϊμπέι, Φραντζέσκος, Πατριώτης, Τσάδαρης, Κλάπης, Σελίμης, Καλλινικίδης, Φώσκολος, Μανωλάκος (71' Σκαλιτόπουλος).