Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Σ. ΚΩΦΩΝ 2-0

Το ματς με τους Κωφούς ήταν το τελευταίο της "εξορίας", καθώς ο Προφήτης ξεχρέωσε την ποινή των 6 αγωνιστικών και πλέον θα δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια του κανονικά στο γήπεδό του. Το ευχάριστο αυτό γεγονός συνδυάστηκε με τη νίκη με 2-0, που συνοδεύτηκε και από σχετικά καλή εμφάνιση.
Ο Προφήτης αρχικά δυσκολεύτηκε πολύ να βρει ρυθμό και οι Κωφοί (που αποτελούνται πια σχεδόν αποκλειστικά από ακούοντες αθλητές) ήταν αυτοί που πρώτοι απείλησαν μια-δυο φορές την εστία μας. Από το εικοσάλεπτο και μετά άρχισαν οι δικοί μας να κυκλοφορούν λίγο καλύτερα τη μπάλα, και η πρώτη μεγάλη στιγμή ήταν το δοκάρι του Στεφανίδη στο 30'. Ο Προφήτης μπήκε ακόμα πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και άνοιξε νωρίς το σκορ, όταν ο Κλάπης από δεξιά γύρισε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο επερχόμενος Σελίμης με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Η νίκη μας "κλείδωσε" στο 77' με ένα εξίσου ωραίο τέρμα: Ο Μασρί έκανε την ατομική προσπάθεια από δεξιά και πλάσαρε στη γωνία του Κούβαρη, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Ο Ήλιας επέστρεψε μετά από την περιπέτεια με την υγεία του και πέτυχε ένα γκολ που ο ίδιος το χρειαζόταν πολύ, αλλά και έδωσε σε όλους μας ιδιαίτερη χαρά. Νωρίτερα είχαμε κι άλλες καλές στιγμές, όπως την προσπάθεια του Σκαλιτόπουλου να "κρεμάσει" τον αντίπαλο γκολκίπερ, με τη μπάλα όμως να φεύγει ψηλά, αλλά και μια καλή εκτέλεση φάουλ του Σελίμη. Πολύ σημαντικό επίσης ήταν το ότι καταφέραμε να κρατήσουμε το "μηδέν" στην άμυνα, όπου δεν έγιναν τα λάθη που είχαμε δει σε προηγούμενα ματς.
Δύο ματς απομένουν για να κλείσει ο πρώτος γύρος, με ομάδες που θεωρητικά είναι στα "κυβικά" μας. Στόχος είναι λοιπόν σιγά-σιγά ο Προφήτης να ξεφύγει από το γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται χαμηλά και να σταθεροποιηθεί στη μέση της κατάταξης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Σ.ΚΩΦΩΝ 2-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παγουρτζής (Ιωαννίδης, Πετρουλιά)
ΣΚΟΡΕΡ: 51' Σελίμης, 77' Μασρί
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Λαγοπάτης, Λάζαρης, Αλλαϊμπέι Φ., Φεϊζάι, Τσάδαρης Α., Σελίμης, Σκαλιτόπουλος, Μπόσμος (23' Μασρί), Κλάδης, Κλάπης (62' Φρογουδάκης), Στεφανίδης.