Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-1

H περιπλάνηση του Προφήτη στα γήπεδα της Γ' Κατηγορίας ξεκίνησε, και όπως έδειξε η πρεμιέρα του "Π. Νικολαΐδης", ο δρόμος θα είναι ανηφορικός και δύσβατος.
Η Άνω Νεάπολη πήρε μια δίκαιη νίκη, απέναντι σε έναν Προφήτη που πάλεψε αλλά τελικά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα. Η επικράτηση των Νεαπολιτών έγινε εύκολη από τη στιγμή που πέτυχαν το πρώτο γκολ, σε οριακό μάλιστα χρονικό σημείο (42'), μιας και ο Προφήτης δύσκολα έφτανε στην αντίπαλη περιοχή και φάνηκε επιθετικά μόνο αφότου δέχτηκε και το δεύτερο γκολ. Μέχρι πάντως να ανοίξει το σκορ δεν είχαμε απειληθεί ιδιαίτερα, η αναμέτρηση φαινόταν να πηγαίνει σε έναν χαμηλό ρυθμό που έδειχνε να μας βολεύει και ίσως να βλέπαμε άλλο ματς αν πηγαίναμε με το "0" στα αποδυτήρια. Άλλο όμως οι υποθέσεις και άλλο αυτό που έγραψε η ιστορία του ματς. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι πως φέτος χτίζουμε μια ομάδα ουσιαστικά από το μηδέν, υπάρχει όμως άπειρη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές (άλλωστε οι εννιά από τους έντεκα που ξεκίνησαν είναι "δικά μας παιδιά"), και είναι σίγουρο ότι δε θα αργήσουμε να δρέψουμε τους καρπούς της προσπάθειας, σε μια ιστορία που έχει επαναληφθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν. Αρκεί φυσικά να υπάρχει υπομονή.
ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρίζος (Σδράλης, Βάλσαμος)
ΣΚΟΡΕΡ: 42' Λύρος, 58' Δημητρακάκης, 76' Συναδινός - 85' Στεφανίδης
ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ (Π. Μωραΐτης): Κρέτσας, Κριμίλης, Καρνάτος, Χολέζας, Χατζηκωστής (81' Παπαδόπουλος), Λώλος, Δαρείου (71' Πίνας), Δημητρακάκης, Συναδινός, Σπανάκος (71' Ιωαννίδης), Λύρος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Λαγοπάτης, Λάζαρης, Αλλαϊμπέι Φ., Φεϊζάι, Καλλινικίδης, Σελίμης, Κλάπης (59' Μανωλάκος), Κλάδης (70' Στεφανίδης), Μπόσμος, Αλλαϊμπέι Ε., Φρογουδάκης (76' Μανσούρ).