Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. 41-53

Το ματς των γυναικών με το Μοσχάτο δεν είχε το "άρωμα" του ντέρμπι των προηγούμενων χρόνων, καθώς η Ελευθερία είναι φέτος πολύ ενισχυμένη και το ακλόνητο φαβορί της κατηγορίας, κι έτσι ο Προφήτης ουσιαστικά σήμερα κυνήγησε την έκπληξη. Πάλεψε πολύ, δεν τα κατάφερε όμως με τις φιλοξενούμενες να επικρατούν τελικά με 41-53.
Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ισορρόπημένο (10-11), αλλά η ομάδα του Τσαραπατσάνη στο δεύτερο άρχισε να βρίσκει λύσεις στην επίθεσή της, ενώ ο Προφήτης προς στιγμήν "κόλλησε". Aπό το 15' περίπου και μετά, η διαφορά "έπαιζε" κοντά στους 8-10 πόντους, μια διαφορά που ναι μεν ήταν καλή για την Ελευθερία, όχι όμως σε επίπεδα εφησυχασμού, δεδομένης και της εικόνας των δικών μας κοριτσιών, που δεν έδειχναν διάθεση να "παρατήσουν" το ματς. Ο Προφήτης είχε το δικό του καλό διάστημα στις αρχές του τετάρτου. Εκεί με μεγάλη προσπάθεια και ρισκάροντας λίγο τα ελεύθερα σουτ στη ζώνη, το σκορ πήγε στο -4 (41-45) τέσσερα λεπτά πριν το τέλος. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως δεν ξανασκοράραμε (ίσως κατά βάθος και να μην το πιστέψαμε ότι μπορούσαμε την ανατροπή) και με την Ελευθερία να κάνει σωστή διαχείριση της κατάστασης, το σκορ έκλεισε στο 41-53.
Το Μοσχάτο είναι πολύ γεμάτη ομάδα και έχοντας κερδίσει στα δύο πρώτα ματς τους δύο πιο "παραδοσιακούς" του αντιπάλους των τελευταίων ετών (τον Φοίνικα και εμάς) έδειξε ότι δικαίως θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Καλύτερες του σήμερα ήταν οι Κακλέα και η Ε. Ζαχαράκη, ενώ για τον Προφήτη ξεχώρισαν Λαζάρου και Δροσωτάκη. Οι δύο ρέφερι, Χριστοδουλάκης και Κομιανός, "έχασαν" πολλά σφυρίγματα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. 41-53 (10-11, 20-29, 32-41, 41-53)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χριστοδουλάκης, Κομιανός
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Αρχοντάκη 8, Δροσωτάκη 9, Σπύρη 5(1), Λαζάρου 14, Μαστροθεοδώρου, Καλοβυρνά, Αρατσοπούλου, Γουλουμή, Πούλη 2, Ιωαννίδου, Γιαννοπούλου 3.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. (Σ. Τσαραπατσάνης): Κακλέα 12(1), Ανυφαντάκη Ε. 5(1), Βροχίδου 4, Ανυφαντάκη Μ., Ζαχαράκη Μ. 7, Μούλτση 3, Καλάγια, Ζαχαράκη Ε. 12, Κουτανίτη 2, Ξεπαπαδέα 5, Μάνου, Σιδηροπούλου 3(1).

Η Βουλίτσα ήρθε στον Προφήτη το 1997, ενδιάμεσα από τις δύο "θητείες" της έπαιξε και σε άλλες ομάδες, όμως σήμερα ήταν η πρώτη φορά που έτυχε να βρεθούμε αντίπαλοι. Την αγαπάμε πολύ, της ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και φυσικά να χαίρεται τον κούκλο της !