Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 3-2

Έσκασαν τα πρώτα χαμόγελα για την ποδοσφαιρική, που έκανε σεφτέ σε νίκες και βαθμούς μετά το 3-2 επί του Πυθαγόρα στο ουδέτερο του Κορυδαλλού. Με ανατροπή μάλιστα, καθώς στο 27' βρεθήκαμε να χάνουμε, αλλά μέσα σε δώδεκα αγωνιστικά λεπτά ο Προφήτης έβαλε τρία τέρματα και πήγε στο 3-1. Κίνηση-κλειδί για την ομάδα μας ήταν η "μετάθεση" του Καλλινικίδη στην κορυφή της επίθεσης, με τον Γιάννη να σημειώνει δύο γκολ (το άλλο ο Μανωλάκος). Ο Προφήτης έπιασε πολύ καλή απόδοση (σίγουρα την καλύτερη μέχρι τώρα). είχε συνοχή στις γραμμές του και κυκλοφόρησε καλά την μπάλα. Σιγά-σιγά "φεύγουν" και οι τιμωρίες που κουβαλάμε από πέρσι (παίκτες και έδρα), οπότε ελπίζουμε για ακόμα καλύτερη συνέχεια.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 3-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζέρβας (Τερζόπουλος, Μποτονάκης)
ΣΚΟΡΕΡ: 37', 49' Καλλινικίδης, 39' Μανωλάκος - 27' (πεν.) Δαμαλίδης, 72' Τόρναρης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Λαγοπάτης, Λάζαρης, Αλλαϊμπέι Φ., Τσάδαρης, Φεϊζάι, Μπόσμος, Στεφανίδης, Περπερίδης, Καλλινικίδης, Φρογουδάκης (68' Κορογώνας), Μανωλάκος.
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ (Θ. Ζάχος): Αναργύρου, Τόρναρης, Λακέρδας (75' Βρέκας), Κοσσυφάκης, Χάλαρης, Γκλεζάκος (50' Κουνιάς), Μαλλιαρός, Ανδρεάδης (55' Ρουσσίδης), Δαλέζιος, Δαμαλίδης, Βασιλειάδης.