Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ο.Ν.Α. 58-80

Δε θα μπορούσε να έχει και πολλές απαιτήσεις ο Προφήτης από την αναμέτρηση με τον Α.Ο.Ν.Α., που παίζει δυο κατηγορίες πάνω και φέτος είναι σούπερ ενισχυμένος με σκοπό την επιστροφή του στην Α'. Ωστόσο το σημερινό σαραντάλεπτο ήταν ένα πάρα πολύ χρήσιμο τεστ (περισσότερο κι από τα δύο νικηφόρα προηγούμενα), δίνοντας αφορμές για σκέψεις και προβληματισμούς.
Πρώτα απ' όλα αυτό το αστείο με το κακό ξεκίνημα της ομάδας πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Το είδαμε μία, το είδαμε δύο, την τρίτη πια κατάντησε κουραστικό. Οι παίκτες μας μπήκαν ξανά σαν υπνωτισμένοι, και στο τέταρτο λεπτό το σκορ ήταν 3-17. Ναι μεν ο αντίπαλος σήμερα ήταν σίγουρα μια κλάση ανώτερος, αυτό όμως επ' ουδενί δεν αποτελεί δικαιολογία για το ότι στην άμυνα ήμασταν σαν μαρμαρωμένοι και οι φιλοξενούμενοι σούταραν από το 6,75 όποτε και όπως ήθελαν. Με δώδεκα εύστοχα τρίποντα τέλειωσε το ματς ο Α.Ο.Ν.Α., όλα σχεδόν αμαρκάριστα. Η ζώνη μας δε λειτούργησε σωστά και δε μπορέσαμε να κάνουμε ούτε το ελάχιστο, να προσαρμοστούμε δηλαδή στους καλούς σουτέρ των αντιπάλων: Ο Καμπούρης έβλεπε από την αρχή το καλάθι σα βαρέλι αλλά δεν είχαμε την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση να μένουμε λίγο πιο κοντά του. Στο πρωτάθλημα πιθανόν το πρόβλημα αυτό να "κρύβεται κάτω από το χαλί", καθώς η Δ' Κατηγορία δεν είναι δα και γεμάτη από "Έντι Τζόνσον", όμως σίγουρα θα υπάρχουν βραδιές που θα πληρώσουμε τέτοιες αμυντικές συμπεριφορές. Κι επειδή δε λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή, ο Προφήτης μπορεί να άλλαξε τα τρία τέταρτα του ρόστερ του, δεν εγκατέλειψε όμως την αγαπημένη του -κακή- συνήθεια: 4/15 βολές σήμερα, στο γήπεδο μας...
Στον αντίποδα, ο Προφήτης έδειξε μαχητικότητα και ποτέ δεν παράτησε την προσπάθεια. Στην επίθεση βγάλαμε αρκετές ωραίες συνεργασίες, ενώ και στο πρες δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Μάλιστα είχαμε κι ένα εξαιρετικό δεύτερο δεκάλεπτο, με επιμέρους 22-13, στο οποίο και "μαζεύτηκε" η διαφορά της αρχής.
Από την ομάδα μας ξεχώρισε ο Παλαιγεωργίου και μετά οι Μπούζας, Πασαγιάννης, ενώ από τον πολύ ισχυρό και "γεμάτο" Α.Ο.Ν.Α. ο Καμπούρης ήταν "όλα τα λεφτά", ακολουθούμενος από τους Ρετσίνα και Χριστοδουλόπουλο. Σωστή η διαιτησία των Μαραβέλια και Ελευθερίου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ο.Ν.Α. 58-80 (8-29, 30-42, 41-59, 58-80)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαραβέλιας, Ελευθερίου
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Θ. Αναστασόπουλος): Παλαιγεωργίου 19, Μυσιρλής 2, Καλατζής 2, Σαμοΐλης 15(2), Καμπύλης, Γκιουλιστάνης, Πασαγιάννης 8(2), Μπούζας 10(2), Διγαλάκης 2, Μπανάι.
Α.Ο.Ν.Α. (Π. Δημητρίου): Λούπασης, Χατζηρόδος, Θεοδώρου 2, Καμπούρης 27(6), Ψιακής 2, Παπαϊωσήφ 9, Κόκκαλης 8(2), Μπουρούσης, Θεοφανίδης 2, Χριστοδουλόπουλος 11(3), Ρετσίνας 12, Μανίκας 5(1).