Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(ΝΕΑΝ.) 78-28

Χαλαρά ξεκίνησε η χρονιά για τις γυναίκες μας, που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του κυπέλλου νικώντας τις μικρές του Ολυμπιακού με 78-28.
Σε τέτοια ματς πρωτεύον ζητούμενο είναι η διάθεση και τα κορίτσια μας σήμερα έδειξαν από την αρχή μπόλικη, πιέζοντας στην άμυνα και ψάχνοντας το τρέξιμο στο ανοιχτό γήπεδο. Εξ' άλλου όσο κι αν ο αντίπαλος δε μπορούσε να προβάλλει μεγάλη αντίσταση, ο πρώτος αγώνας της χρονιάς είναι πάντοτε πολυαναμενόμενος, ειδικά από τη στιγμή που για σχεδόν όλες (εκτός από τις τρεις που έμειναν από την περσινή ομάδα) ήταν και η πρώτη τους επίσημη παρουσία με τη φανέλα της ομάδας μας. Πρώτη σκόρερ του Προφήτη ήταν η Αρχοντάκη, που κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια. Όλες βέβαια είχαν θετική παρουσία, ενώ από τον Ολυμπιακό ξεχώρισε η Σαμίου.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Πέππα και Λάτση.
Συνεχίζουμε λοιπόν στην προημιτελική φάση, όπου ο Προφήτης θα βρει μπροστά του ξανά μια ομάδα νεανίδων, τον Κρόνο αυτή τη φορά, και πάλι ως γηπεδούχος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή, με ώρα έναρξης 19:00.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΝΕΑΝ.) 78-28 (29-4, 45-14, 69-22, 78-28)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πέππας, Λάτσης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Καλοβυρνά 2, Δροσωτάκη 13, Σπύρη 6, Λαζάρου 10, Αρχοντάκη 22, Αλεξανδροπούλου, Ρέππα 2, Αρατσοπούλου 2, Πούλη 8, Ιωαννίδου 4, Γιαννοπούλου 8.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ι. Καπουσούζη): Συγγρού 2, Σαμίου 12(3), Καλαφάτη, Χριστοφή, Κομματά, Συμεώνογλου 2, Αθανασίου 4(1), Λεμπέση 4, Γιαννέλη 4, Γεωργακοπούλου, Χρυσανθάκη, Καλογεριά.