Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ

Ο Θανάσης Αναστασόπουλος είναι ο προπονητής που θα αναλάβει να οδηγήσει τον Προφήτη στα δύσβατα μονοπάτια της Δ' ΕΣΚΑΝΑ. Εξ' αρχής από πλευράς συλλόγου υπήρχε η διάθεση για πρόσληψη ενός καταξιωμένου και έμπειρου προπονητή και η ιδανικότερη λύση βρέθηκε στο πρόσωπο του Αναστασόπουλου, που έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό, ειδικά για ομάδα της κατηγορίας μας.
Ο κόουτς είναι 49 ετών,  κάτοχος διπλώματος Β' Κατηγορίας και έχει ως μεγαλύτερη επιτυχία του την κατάκτηση του "νταμπλ" της ΕΣΚΑ και την άνοδο στη Γ' Εθνική με τον ΓΑΣ Αετό το 2011. Επίσης, μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί στον Έσπερο, τον Προμηθέα Χαλανδρίου, τον ΠΑΚ Χαλανδρίου και τελευταίος του σταθμός ήταν το 2013 ο Άρης Νικαίας, στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο επαγγελματικοί λόγοι τον κράτησαν μακριά από τους πάγκους, στους οποίους όμως επιστρέφει φέτος, με ανανεωμένη διάθεση και στόχο να επαναφέρει τον Προφήτη στις υψηλότερες κατηγορίες.
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου και σιγά-σιγά θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση σχετικά με το έμψυχο δυναμικό.
Ευχόμαστε στο νέο μας κόουτς υγεία, καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίας.