Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 39-44

Τέλος στη σεζόν για τον Προφήτη, που έκανε το 2-0 απέναντι στην Ελευθερία και για δεύτερη συνεχή χρονιά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Ο Προφήτης γνώρισε τις λιγότερες συνολικά ήττες από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας, τρεις τον αριθμό, αυτό όμως δεν έφτανε για να του δώσει μια θέση στον τελικό. Και οι τρεις ήττες ήρθαν από την ίδια ομάδα, τον Φάρο, που φέτος αποδείχθηκε ο κακός μας δαίμονας. Ο Προφήτης στη ρέγκιουραλ σίζον είχε μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα, πήρε την πρώτη θέση και έδωσε την αίσθηση πως είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Αυτό όμως αποδείχθηκε μπούμερανγκ, με την ομάδα στη σειρά των ημιτελικών να μην αντέχει το βάρος και να χάνει το εισιτήριο. Ανεξάρτητα πάντως απ' όλα αυτά, ο Προφήτης επιβεβαίωσε τη θέση του ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας, και οπωσδήποτε η τρίτη θέση μόνο μικρό επίτευγμα δεν είναι. Αλλά είναι αλήθεια πως μας λείπει πάρα πολύ η παρουσία μας σε έναν τελικό. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε μπει σε τέσσερις ημιτελικούς, δύο πρωταθλήματος και δύο κυπέλλου, αλλά ποτέ δεν έχουμε προκριθεί. Ελπίζουμε η μικρή αυτή "κατάρα" να σπάσει του χρόνου, με τον Προφήτη να έχει σαν στόχο κατ' αρχήν να διατηρηθεί σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.
Στα του χθεσινού ματς, η ροή του αγώνα ήταν παρόμοια με αυτή που μας συνήθισαν φέτος οι δύο ομάδες. Η Ελευθερία ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, με τον Προφήτη να είναι για μεγάλο διάστημα νωχελικός. Η αφύπνιση ήρθε χάρη στην πιτσιρίκα Παπαδοπούλου, που σκόραρε εφτά συνεχόμενους πόντους στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου, με τον Προφήτη σε αυτό το χρονικό σημείο να ισοφαρίζει. Στο τελευταίο δεκάλεπτο έφτανε να παίξουμε καλή άμυνα (τρεις πόντοι παθητικό), για να έρθει η νίκη και μαζί το τέλος του πρωταθλήματος. Για την ομάδα μας καλή απόδοση είχαν οι Ευμορφοπούλου και Παπαδοπούλου, ενώ για την Ελευθερία (που χτυπήθηκε πολύ από τραυματισμούς φέτος αλλά έδειξε μεγάλη μαχητικότητα και δεν τα παράτησε), κορυφαία ήταν η Τζέμη. Σωστή η διαιτησία του Χρηστίδη, όχι όμως και του Λύρα.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 39-44 (10-12, 25-17, 36-33, 39-44)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρηστίδης, Λύρας
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. (Σ. Τσαραπατσάνης): Κωνσταντίνου 7(1), Πασχοπούλου, Σιδηροπούλου 2, Μανουρά 8, Τζέμη 11, Μούλτση 4, Καλάγια 2, Δημέλη, Προέδρου, Μάνου 5(1).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Ρουμπελάκης): Βλάμη 3, Δροσωτάκη 7, Ευμορφοπούλου 12(1), Σπύρη 4, Ρουμπελάκη 4, Λαουλάκου, Καρανάσιου 4, Γουλουμή, Αμανατίδη, Παπαδοπούλου 7(1), Ανυφαντάκη Ε. 3(1).