Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΑΧΕΣ

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται είναι πολύ σημαντικό για τα τρία "μεγάλα" μας τμήματα, που όλα δίνουν κρίσιμους αγώνες, με φόντο τους στόχους τους οποίους διεκδικούν.

Από τον αγώνα του πρώτου γύρου στη Νίκαια
Πρώτη, χρονικά, αγωνίζεται η ποδοσφαιρική μας ομάδα, που το Σάββατο στις 17:00 υποδέχεται την Αρμενική στο ΣΕΦ. Με νίκη ο Προφήτης κάνει μεγάλο βήμα, και υπό προϋποθέσεις εξασφαλίζει, την είσοδο στα πλέι-οφ της ανόδου. Η Αρμενική από την άλλη δεν έχει πιθανότητες να αποφύγει τα πλέι-άουτ, σίγουρα όμως είναι σκληροτράχηλη ομάδα και μόνο εύκολο απόγευμα δεν προβλέπεται για τους παίκτες του Μπάμπη Πενταρβάνη.

Στον περσινό αγώνα της Γούβας, Προφήτης
και ΟΚΕ ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι.
Φέτος όμως το ματς μοιάζει με τελικό παραμονής.
Τρεις ώρες αργότερα, στις 20:00, η ανδρική ομάδα μπάσκετ πηγαίνει στην Ελευσίνα και το πανέμορφο κλειστό της Γούβας για να αντιμετωπίσει τον ΟΚΕ. Το ματς χωρίς υπερβολή είναι "ο θάνατός σου η ζωή μου", με τις δύο ομάδες να βρίσκονται αμφότερες μέσα στην κόκκινη ζώνη του υποβιβασμού. Ο νικητής της αναμέτρησης θα συνεχίσει να ελπίζει, ενώ ο ηττημένος μάλλον αποχαιρετά την κατηγορία.

Β. Βροχίδου και Κωνσταντίνου, οι δύο
βασικές πλέι-μέικερ και από τα
βαρόμετρα των δύο ομάδων.
Την Κυριακή οι γυναίκες μας μπαίνουν στη μεγάλη μάχη των ημιτελικών. Η Ελευθερία υποδέχεται τον Προφήτη, στις 18:00, σε ένα γοητευτικό ζευγάρι. Η ομάδα του λόφου, που θεωρητικά είναι το αουτσάιντερ της σειράς, πηγαίνει στο Μοσχάτο με στόχο να κάνει το break που θα της δώσει το πλεονέκτημα για την πρόκριση. Στην κανονική περίοδο οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες, με τη διαφορά όμως ότι την Κυριακή, για πρώτη φορά φέτος στα μεταξύ τους και οι δύο θα είναι πλήρεις, σε ένα ντέρμπι που αναμένεται πρώτα απ' όλα να προσφέρει όμορφο θέαμα και συγκινήσεις.

Καλούμε τους φίλους του συλλόγου να έρθουν στα γήπεδα που αγωνίζονται οι ομάδες μας και να υποστηρίξουν τους αθλητές και τις αθλητριές μας, τώρα που η αγωνιστική δράση φτάνει στην κορύφωσή της και εν πολλοίς παίζονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Καλή επιτυχία στον Προφήτη μας!