Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΤΡΑΧΩΝΕΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 61-40

Φυσιολογική ήττα για τον Προφήτη σήμερα στον Άλιμο, κόντρα στους δεύτερους και σίγουρους πια για άνοδο Τράχωνες.
Πολύ καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, επέβαλλαν το ρυθμό τους σε όλο σχεδόν το σαραντάλεπτο, φτάνοντας έτσι σε μια μεγάλη σε έκταση νίκη. Ο Προφήτης προσπάθησε να στηριχθεί στην άμυνά του, προκειμένου να έχει κέρδη από το ματς, και στην αρχή τουλάχιστον αυτό φάνηκε να έχει κάποιο αντίκρυσμα. Στο πέντε εναντίον πέντε η άμυνά μας τα πήγε καλά, οι Τράχωνες προς στιγμή φάνηκαν να προβληματίζονται, όμως οι πολύ κακές μας επιστροφές έδωσαν ανοιχτό γήπεδο στους αντιπάλους, που κάπως έτσι ξεκόλλησαν στο σκορ και από τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου και μετά άρχισαν να ανοίγουν τη διαφορά. Την ίδια ώρα ο Προφήτης αντιμετώπιζε το γνωστό του οξύ επιθετικό πρόβλημα, αστοχία δηλαδή, αλλά και πάρα πολλές λάθος πάσες, που κατά κανόνα "γεννούσαν" και τους αιφνιδιασμούς των Τραχώνων. Σταδιακά οι τελευταίοι βρήκαν και ορισμένα εξωτερικά σουτ, κι έτσι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο η διαφορά ήταν γύρω στους 15 πόντους, πέρα από μια ανάκαμψη του Προφήτη στο διάστημα 27'-30', που όμως αποδείχθηκε παροδική. Άριστη η διαιτησία των Κονταράτου και Τηγάνη.
Τέσσερις αγωνιστικές έμειναν για το τέλος και ο χαμός στην ουρά συνεχίζεται. Ο Προφήτης παρά τις δύο συνεχόμενες ήττες του κρατήθηκε πάνω από την κόκκινη ζώνη, νιώθει όμως πια καυτή την ανάσα των τριών ομάδων που τον ακολουθούν (Νίκαια, Ελευσίνα, Γλυφάδα). Αυτοί είναι και οι αντίπαλοι μας διαδοχικά τις επόμενες αγωνιστικές, σε τρία ματς που όπως καταλαβαίνετε ο χαρακτηρισμός "τελικοί" μάλλον είναι ανεπαρκής για να περιγράψει τη σημασία τους...
ΤΡΑΧΩΝΕΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 61-40 (11-9, 26-17, 40-32, 61-40)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κονταράτος, Τηγάνης
ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Δ. Φώσκολος): Ραζής Μ.11(1), Μαγγανάς 2, Πλατής 13(1), Σαμαρτζής, Τσίκινας 4, Καδδάς 2, Ξυνογαλάς 9(1), Ραζής Β.6, Καπέτσης 10, Παπαδημητρακόπουλος 4.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Κεραμειδάς): Καψοκόλης 2, Λεοντιάδης, Ευσταθίου 10, Τριανταφύλλου 8(2), Σαράντης 11(1), Πιστιόλης 4, Κάτσικας, Καραϊσκάκης 2, Μαρής, Μουστάκας, Ντάσκας 3, Μπούζας.