Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΡΜΕΝΙΚΗ 2-1

Λίγο πιο κοντά στα πλέι-οφ ο Προφήτης, που έκανε το καθήκον του και νίκησε 2-1 την Αρμενική στο Ειρήνης και Φιλίας.
Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, η ομάδα μας ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και πέτυχε τα δύο γκολ που της έδωσαν τη νίκη. Στο 52' ο Γκούρι έκανε ατομική προσπάθεια και την κατάλληλη στιγμή έσπασε στον Τσιριγώτη, που με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή (η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι) άνοιξε το σκορ. Το τρίποντο εδραιώθηκε με τον Σπαχίου, που πλάσαρε σωστά στο 76' μετά από την τελική πάσα του Άγγου, που πλαγιοκόπησε την άμυνα των Αρμενίων. Στο διάστημα αυτό, που ο Προφήτης ήταν πολύ καλός, είχαμε και ένα σουτ του Μασρί στο οριζόντιο, ενώ λίγο μετά, στο 83', ο ρέφερι δεν έδωσε καθαρό πέναλτι πάνω στον Τσιριγώτη. Η Αρμενική το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 86' με τον Μπλέντζο.
Μια στροφή έμεινε ακόμη για το τέλος και ο Προφήτης θα χρειαστεί τη νίκη στο "Νικολαΐδης" κόντρα στον Παννεαπολικό προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα μπαράζ, αλλά και μια όσο το δυνατόν καλύτερη θέση εκκίνησης. Τέσσερις ομάδες (ΑΣ Ποντίων, Προφήτης, Φαληρικός, Αστέρια) βρίσκονται σε απόσταση δύο πόντων, και τρεις από αυτές θα τσεκάρουν τα εισιτήριά τους και θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσουν την άνοδο.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΡΜΕΝΙΚΗ 2-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πουλόπουλος (Παΐζης, Τσουκαράς)
ΣΚΟΡΕΡ: 52' Τσιριγώτης, 76' Σπαχίου - 86' Μπλέντζος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Πενταρβάνης): Αμερικάνος, Αλλαϊμπέι, Κυρτίδης, Τσάδαρης Α. (37' Μανσούρ), Βισβίκης, Βρουλιδάκης, Μασρί, Άγγος, Τσάκωνας (65' Σπαχίου), Τσιριγώτης, Γκούρι.
ΑΡΜΕΝΙΚΗ (Μ. Καπίρης): Κωνσταντόπουλος, Σπέρτος, Κουλουμπαρίτσης, Στρατουδάκης, Σπυράτος (35' Ντούρο), Παπικιάν, Μούτσο, Μπλέντζος, Παπαϊωάννου, Κωσταρίδης, Φραγκόπουλος.