Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: Ο.Κ.ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 49-67

Η καρδιά του Προφήτη συνεχίζει να χτυπάει πολύ δυνατά και η μεγάλη νίκη στην Ελευσίνα έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του λόφου να συνεχίσει να παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία.
Σε ένα ματς που και για τους δύο ήταν "χωρίς αύριο", ο Προφήτης φάνηκε περισσότερο έτοιμος τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, επιβάλλοντας το ρυθμό του και στα σαράντα λεπτά. Αυτή τη φορά δεν είχαμε το κακό ξεκίνημα που μας βασανίζει συνήθως, και με τον Σαράντη να δείχνει από νωρίς πως ήταν σε μεγάλο βράδυ, ο Προφήτης άρχισε να χτίζει μικρές διαφορές, που στο πρώτο ημίχρονο έφταναν μέχρι και τους επτά πόντους. Ο Ο.Κ.Ε. μπόρεσε να μαζέψει το 7-14 και το 16-23, τελικά όμως ο Προφήτης πήγε στην ανάπαυλα με μια καλή κάβα έξι πόντων (23-29). Ο Κεραμειδάς σταδιακά άρχισε να βρίσκει περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα, πέραν του Σαράντη, όπως τον Μουστάκα που ήρθε από τον πάγκο στο τρίτο δεκάλεπτο και πέτυχε δύο τρίποντα-μαχαιριές, ή τον Βουρνά με τον Πιστιόλη που ώρα με την ώρα ανέβαζαν κι αυτοί την απόδοσή τους. Ταυτόχρονα, η άμυνα έπαιρνε και πάλι άριστα, ο Προφήτης αυξομείωνε το ρυθμό ανάλογα με τα δικά του θέλω και έτσι άρχισαν σιγά-σιγά να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να εξασφαλιστεί η νίκη. 30-40 στο 27', 37-52 στο 33', και οι Ελευσίνιοι κάπου εκεί το παράτησαν, καθώς οι μόνοι που έδειχναν να έχουν μια κάποια διάθεση να αλλάξουν τη ροή της αναμέτρησης ήταν οι Καρράς και Μαρούγκας, με τον αγώνα να τελειώνει σε πανηγυρικό κλίμα και τους παίκτες μας να ευχαριστούν τους περίπου 30 φίλους που άφησαν το Σαββατόβραδο, αλλά και τον τελικό του κυπέλλου ποδοσφαίρου, για να έρθουν μαζί μας στη Γούβα. Άριστη η διαιτησία από Τσουραπά και Κάρδαρη.
Δύο αγωνιστικές έμειναν λοιπόν και μετά τα τελευταία αποτελέσματα, ξεκαθαρίστηκε πως Ο.Κ.Ε. και Γλυφάδα θα ακολουθήσουν τους γνωστούς εδώ και καιρό Ελληνικό και Ρέντη στη Γ' Κατηγορία. Μένει να βρεθεί άλλος ένας, ο οποίος θα προκύψει από το μπερδεμένο κουβάρι των έξι ομάδων που βρίσκονται σε απόσταση ενός βαθμού μεταξύ τους. Ο Προφήτης βρίσκεται στην ουρά της ιδιότυπης αυτής βαθμολογίας, και για να είναι εξασφαλισμένος χρειάζεται νίκες και στα δύο τελευταία ματς, καθώς εκτός των άλλων σχεδόν καμία ισοβαθμία δεν είναι με το μέρος μας. Αν όμως η ομάδα συνεχίσει να εμφανίζει το πρόσωπο που είδαμε σήμερα στην Ελευσίνα, είναι βέβαιο πως μπορεί να πετύχει την υπέρβαση.
Ο.Κ.ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 49-67 (12-14, 23-29, 35-44, 49-67)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσουραπάς, Κάρδαρης
Ο.Κ.ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (Λ. Τσαουσίδης): Καραχάλιος 3(1), Αντωνάρας 5, Πατάλας 3, Καρράς 14(2),Δασκαλάκης 2, Αρβανίτης 9(1), Μαρούγκας 13(2), Λιώρης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Κεραμειδάς): Καψοκόλης 4, Λεοντιάδης 3(1), Ευσταθίου 10, Τριανταφύλλου, Σαράντης 23(3), Πιστιόλης 6, Κάτσικας 2, Βουρνάς 12(2), Μυσιρλής, Μουστάκας 6(2), Ντάσκας, Πατμανίδης 1.