Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. 42-51

Η πρωτοπόρος Δάφνη πέρασε νικηφόρα και από τα Καμίνια (γεμάτο το γήπεδο για μία ακόμη φορά), διατήρησε το αήττητο της, και το πιο σημαντικό, θα μπει στη δεύτερη φάση με 6-0.
Οι παίκτριες του Προφήτη προσπάθησαν πολύ σήμερα, προδόθηκαν όμως ξανά από τα πολύ άσχημα ποσοστά σε ένα ακόμη κακό επιθετικό μας βράδυ. Η Δάφνη ξεκίνησε την αναμέτρηση βάζοντας κάποια περιφερειακά σουτ,που της έδωσαν, εκτός από την πρωτοπορία στο σκορ, και καλύτερη ψυχολογία. Ο Προφήτης προσπαθούσε να πλησιάσει, έχοντας κι εκείνος μερικές καλές στιγμές, οι φιλοξενούμενες όμως είχαν τις λύσεις, και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου πέρασαν με δέκα (21-31) και λίγο αργότερα με έντεκα (24-35) στη μεγαλύτερη διαφορά τους μέσα στο ματς. Οι δικές μας προσπάθησαν ακόμη περισσότερο στην άμυνα και κατάφεραν να πλησιάσουν, όταν στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου άφησαν τη Δάφνη για περίπου πέντε λεπτά χωρίς πόντο. Καθώς όμως ούτε κι εμείς σκοράραμε με συνέπεια, η διαφορά εκείνη τη χρονική στιγμή μειώθηκε μόνο μέχρι τους πέντε (33-38), έφτασε και στο 39-43, δυόμιση πριν το τέλος, αλλά οι φιλοξενούμενες δεν άφησαν τη νίκη να τους ξεφύγει, με σωστή διαχείριση της κατάστασης, πιο καθαρό μυαλό και ευστοχία στις βολές.
Ακόμα κι έτσι όμως, κανένα παράπονο για την προσπάθεια των κοριτσιών, που πάλεψαν κόντρα σε μια πανίσχυρη ομάδα. Αντίθετα, πολλά είναι τα παράπονα για τη διαιτησία: Οι Χρηστίδης και Σκουλαρίκης έκαναν πάρα πολλά λάθη, και τα περισσότερα σε βάρος μας. Ο δεύτερος ούτως ή άλλως ξέραμε πως ήταν ανεπαρκής για ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά και ο -θεωρητικά έμπειρος- πρώτος, απέτυχε στο ρόλο του να "κρατήσει" το ματς.
Η πρώτη φάση τελειώνει σε δύο αγωνιστικές, με τον Προφήτη να πηγαίνει την άλλη Κυριακή στην Ελευσίνα, και ακολούθως να τελείωνει υποδεχόμενος τον Φοίνικα, σε ένα ακόμη σπουδαίο ματς.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜ. 42-51 (11-14, 17-24, 30-38, 42-51)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρηστίδης Π., Σκουλαρίκης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π.Χλιαουτάκης): Βλάμη 2, Δροσωτάκη 5, Βροχίδου Β., Τηλεμάχου 15, Βροχίδου Σ. 7(1), Καψοκόλη, Λαουλάκου, Σπύρη 7(1), Γουλουμή 5, Μουσούλη, Ανυφαντάκη Μ. 1, Ανυφαντάκη Ε..
ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. (Α. Μπουμπούς): Πιτσάκη 4, Τσιφτελή 13(1), Μανώλη 12(1), Μαγιντόμπε 9, Μικεδάκη, Χατζόγλου 6, Παπακωνσταντίνου Β., Παπακωνσταντίνου Α. 7.