Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-0

Έπεσε από την κορυφή η ποδοσφαιρική ομάδα, που στη Δραπετσώνα γνώρισε τη δεύτερη της φετινή της ήττα.
Μια άσχημη στιγμή της άμυνάς μας στο 71', όταν μετά την έξοδο του Αμερικάνου η υπόλοιπη οπισθοφυλακή "κόλλησε", έγραψε την ιστορία του σημερινού ντέρμπι, με σκόρερ τον Μπουλουγούρη. Καλό ματς, δυνατό, με τα Αστέρια να είναι ελαφρώς καλύτερα και να καταγράφουν δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο, και τα δύο με τον Στρατίνα, ένα οριζόντιο με κεφαλιά στο 5' και ένα κάθετο με σουτ στο 36'. Ο Προφήτης είχε κι αυτός στο ίδιο διάστημα δύο πολύ μεγάλες στιγμές, με εκφραστή τον Σταματέλλο, που βρέθηκε απέναντι στον Σαμαρά, την πρώτη όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ των Αστεριών, ενώ τη δεύτερη η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, αρκούσε όμως η αδράνεια του 71' για να καθορίσει το αποτέλεσμα, με τον Προφήτη ούτε πριν, αλλά ούτε και μετά το γκολ να κάνει κάτι ιδιαίτερο στην επίθεση, μη μπορώντας έτσι να αποφύγει την ήττα.
ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δριτσάκης (Ντουμιτρέσκου, Τίκας)
ΣΚΟΡΕΡ: 71' Μπουλουγούρης
ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. (Γ. Πολίμος): Σαμαράς, Κεσίδης, Μωχάμεντ, Νομικός, Καλούδης (74' Σκαρμέας), Διακάκης, Μπουλουγούρης, Ταμπουρατζής (92' Λουκόπουλος), Στρατίνας (90' Σγαρδέλης), Λαγάνης, Μπούτας.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Αμερικάνος, Αλλαϊμπέι, Κυρτίδης (77' Γκούρι), Τσάδαρης Χ., Βοστάνης (56' Θωμάκος), Βισβίκης, Τσάδαρης Α. (69' Μουζακίτης), Ευγενείας, Σπαχίου, Σταματέλλος, Άγγος.