Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ε. ΡΕΝΤΗ 72-42

Πειστική εμφάνιση για την ομάδα μας σήμερα το βράδυ στα Καμίνια κόντρα στην Α.Ε. Ρέντη. Η νίκη με 72-42 έδειξε πως ο Προφήτης αφήνει πίσω του το κακό ξεκίνημα και σιγά-σιγά βρίσκει το δρόμο του. 
Η μεγάλη ικανοποίηση του κόουτς Κάσση από το σημερινό ματς ήταν πως οι παίκτες του επέστρεψαν στα περσινά αμυντικά επίπεδα, και αυτό ήταν και το κλειδί για την άνετη επικράτηση, σε μια βραδιά που κανείς από τους δώδεκα δεν υστέρησε. Τον ρυθμό έδινε ο Φωστέρης, που λίγο έλειψε να κάνει τριπλ-νταμπλ (17π., 12 ρ. 9ασ.), με τους υπόλοιπους να ακολουθούν στο ίδιο τέμπο, και ιδιαίτερα τους τέσσερις "μικρούς", που ήταν όλοι τους καλοί και έβγαλαν πολλή ενέργεια. Υπήρξαν στιγμές που ο Προφήτης έπαιξε και πολύ ωραίο μπάσκετ, ενώ από την άλλη ο Ρέντης εγκλωβίστηκε στην καλή μας άμυνα και όσο περνούσε η ώρα έδειχνε σημάδια απογοήτευσης. 
Η διαιτησία δεν επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα αν και οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν παράπονα, τα όποια σε κάποιες φάσεις είναι όντως δικαιολογημένα. Ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στο Ρέντη, με τον οποίο είχαμε πάντοτε σχέσεις φιλίας και συνεργασίας. Ο Προφήτης την άλλη Πέμπτη δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Μοσχάτο κόντρα στην ισχυρή Ελευθερία.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ε. ΡΕΝΤΗ 72-42 (16-12, 32-17, 53-23, 72-42)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φασόλης, Κλαδιανός
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Κάσσης): Χαραλαμπίδης 6(1), Φωστέρης 17(1), Ευσταθίου 4, Πιστιόλης 1, Κεραμειδάς, Βουρνάς 2, Κουκουβάκης 12, Μόμτσος 5(1), Μπερδεμπές 12, Κάτσικας 4, Ντάσκας 6, Σκιαθίτης 3(1).
Α.Ε. ΡΕΝΤΗ (Α. Παπαδάτος): Μιχαλόπουλος, Χοχλιδάκης, Πασπαλάς 9(1), Ράδης 8(2), Δουσερμετζής, Θεοδωρικάκος, Μπενιαμίν, 2 Πανουργιάς, Λευκόπουλος 2, Μπίχτας 9, Νεδέλκος 8, Μεντενής 4.