Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ 2-1

Την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες σημείωσε η ποδοσφαιρική ομάδα, νικώντας 2-1 τον σκληροτράχηλο Μιθριδάτη στο ΣΕΦ.
Όπως και με το Θησέα, έτσι και  σήμερα, το εκρηκτικό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και αυτό που μας έδωσε τη νίκη. Στο διάστημα αυτό μπήκαν και τα δύο μας γκολ, από ισάριθμες κεφαλιές, μία του Βισβίκη από κόρνερ του Μουζακίτη και μία του Βοστάνη που πρόλαβε στην έξοδο τον Τσομπάν μετά το δυνατό βολέ του Σπαχίου. Στα υπόλοιπα κομμάτια του αγώνα, σε όλο το πρώτο ημίχρονο αλλά και μετά το δεύτερο γκολ η εμφάνιση του Προφήτη ήταν μέτρια, και μάλιστα τα χρειαστήκαμε προς το τέλος, όταν μετά το γκολ τους οι Πόντιοι βγήκαν μια-δυο φορές επικίνδυνα μπροστά, και σε μία περίπτωση φωνάζουν για τον καταλογισμό ενός οφ-σάιντ, σε μια όντως πολύ οριακή φάση.Από την πλευρά μας εκτός από τα γκολ, σημαντικότερες ευκαιρίες ήταν το δοκάρι στην κεφαλιά του Βρουλιδάκη στο 8', και ένα κακό τελείωμα του Σταματέλλου ενδιάμεσα των δύο τερμάτων μας. Ο Μιθριδάτης επιθετικά δεν φάνηκε ιδιαίτερα, πέραν του τελευταίου δεκαλέπτου, έδωσε όμως την εντύπωση μιας αξιόμαχης και δεμένης ομάδας.  Έτσι λοιπόν μπήκαν άλλοι τρεις πόντοι στο σακούλι, και ο Προφήτης έδειξε πως ακόμη και όταν δεν πιάνει σπουδαία απόδοση, μπορεί να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει.
Καλή η διαιτησία του Κουρομιχελάκη.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ 2-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουρομιχελάκης (Γιαννέλος, Σιασιάκος)
ΣΚΟΡΕΡ: 48' Βισβίκης, 61' Βοστάνης - 85' Ανδρεάδης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Βισβάρδης, Τσάδαρης, Αλειφέρης, Βισβίκης, Λαζάκης, Βρουλιδάκης, Βοστάνης (72' Τσάκωνας), Σταματέλλος (80' Γιδόπουλος), Μουζακίτης, Αναστασόπουλος (65' Μπα).
ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ (Γ. Κυπριτίδης): Τσομπάν,Φιλίδης, Κουιμτσίδης Κ., Κουιμτσίδης Λ., Παντελίδης, Σαμλίδης (55΄Παρασκευόπουλος), Κυνηγόπουλος (20' Γκουντιμένκο), Μαυρομάτης, Σιδηρόπουλος (70' Κουζμίδης), Ανδρεάδης, Λαμπριανίδης.