Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΔΙΑΣ ΚΟΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-2

Ο Προφήτης έπαιξε με τη φωτιά στο γήπεδο του Κορυδαλλού, βρέθηκε να χάνει από τον ουραγό Δία, τελικά όμως δεν κάηκε, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε το σκορ και διατήρησε αήττητο και κορυφή, μία βδομάδα πριν το σούπερ ντέρμπι με την Αμφιάλη.
Στο λόφο έχουμε την πολύ κακή συνήθεια όταν παίζουμε με θεωρητικά ασθενέστερες ομάδες να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια ασόβαρα. Θυμηθείτε τι πάθαμε πέρσι από την Άνω Νεάπολη. Ο Δίας σε μια ξαφνική αντεπίθεση, στο 19', σκόραρε με τον Αναστασόπουλο. Άντε μετά να βάλεις γκολ, με τους γηπεδούχους να παρκάρουν το πούλμαν μπροστά από την εστία τους και τον Προφήτη να ψάχνεται μέσα στο γήπεδο. Η μοναδική μας καλή στιγμή μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήταν ένα σουτ του Σταματέλλου, που κατέληξε ψηλά άουτ. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα ήταν πιο δημιουργική, και η... μισή λύση δόθηκε από τον Λαζάκη, με ωραίο σουτ, για να δώσει την άλλη μισή ο Βισβίκης, σκοράροντας με το κεφάλι για ένα ακόμη παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν πολλές ακόμα ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο. Αλλά με τον τρόπο που κύλησε ο αγώνας, πάλι καλά να λέμε. Ο Δίας πέρα από τη φάση του γκολ δεν είχε άλλη ευκαιρία, αν και σίγουρα είναι μια μαχητική ομάδα, που με βάση τα όσα έδειξε σήμερα μάλλον αδικείται από το "μηδέν" στην βαθμολογία.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Πουλόπουλου.
ΔΙΑΣ ΚΟΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πουλόπουλος (Καρφής, Κουτσουμπού)
ΣΚΟΡΕΡ: 19' Αναστασόπουλος - 64' Λαζάκης, 79' Βισβίκης
ΔΙΑΣ ΚΟΡ. (Γ. Μανδρέκας): Καραφώτης, Καραγάνης, Αποσκίτης, Τσατσαρούνος (65' Μούχτης), Κοντιζάς, Αυλωνίτης, Κοψαχείλης, Καράμπελας, Αναστασόπουλος, Δαρζέντας (76' Χαρατσάρης), Ταφίλι (71' Τζιλάκας).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Βισβάρδης, Τσάδαρης, Αλειφέρης, Βισβίκης, Λαζάκης, Βρουλιδάκης, Γκατζέλης (68' Γιδόπουλος), Σταματέλλος, Μουζακίτης (73' Τσάκωνας), Περπερίδης (65' Μπα).