Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΤΡΑΧΩΝΕΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 67-47

Δε θα μπορούσε να περιμένει πολλά πράγματα από τον χθεσινό αγώνα στον Άλιμο ο Προφήτης, και δεδομένων των συνθηκών, το αποτέλεσμα, αλλά και η τελική διαφορά των είκοσι πόντων κρίνονται μάλλον φυσιολογικά.
Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από την ίωση και όλη την εβδομάδα ήμασταν ουσιαστικά απροπόνητοι, ενώ και στον αγώνα παρουσιαστήκαμε αποδεκατισμένοι, με μόλις εννιά αθλητές στην αποστολή, εκ των οποίων οι τρεις ήταν ασθενείς. Αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός πως απέναντί μας είχαμε μια ανώτερη ομάδα, που προερχόταν από δύο συνεχόμενες ήττες, και ήθελε πάση θυσία νίκη και καλή εμφάνιση, καταλαβαίνουμε το γιατί οι Τράχωνες έφτασαν άνετα στην επικράτηση.
Οι γηπεδούχοι παίζοντας από την αρχή το μπάσκετ που τους αρέσει, και περιλαμβάνει πολλούς αιφνιδιασμούς και μακρινά σουτ, προηγήθηκαν με 9-0 πολύ γρήγορα, και στο 14' η διαφορά είχε ήδη φτάσει τους 20 πόντους (32-12). Στα επίπεδα αυτά παγιώθηκε σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα, με τόσο ακριβώς τελείωσε (67-47). Καλύτερος παίκτης για τους Τράχωνες ο Κατσιέρης και μετά ο Κουτρόπουλος, ενώ ο κόουτς Σολωμός βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει τον Γρηγοράκο. Από τον Προφήτη κανείς δεν ξεχώρισε ιδιαίτερα. Απαρατήρητη πέρασε η διαιτησία των Σιώκα-Γεωργού. Η ομάδα του Αλίμου παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και κοντά στην άνοδο, ρυθμιστής της οποίας θα είναι σε μεγάλο βαθμό ο Προφήτης, που περιμένει διαδοχικά στα Καμίνια τους άλλους τρεις διεκδικητές, Πέρα, Έσπερο και ΑΟΝΑ. 
ΤΡΑΧΩΝΕΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 67-47 (20-10, 37-20, 51-32, 67-47)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σιώκας, Γεωργού
ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γ. Σολωμός): Κατσιέρης 12(3), Σαββίδης 2, Καδδάς 14, Ξυνογαλάς 4, Παπακωνσταντίνου 8, Σωτηρόπουλος 2, Καπέτσης 3(1), Κουτρόπουλος 18(5), Τσίκουρης 4, Πετρόπουλος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Κάσσης): Κάτσικας 1, Φωστέρης 8(1), Ευσταθίου 8, Κεραμειδάς, Καψοκόλης 4, Κουκουβάκης 14(1), Μιχαλακάκος 8(2), Γεωργάκης 2, Ντάσκας 2.