Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-1

Κάζο για την ποδοσφαιρική ομάδα, που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην ουραγό και υποβιβασμένη Άνω Νεάπολη.
Η χαλαρότητα πληρώνεται και αυτό το καταλάβαμε πολύ καλά χθες στον Κορυδαλλό. Η αρχική σιγουριά μετάτράπηκε σε άγχος, οι ευκαιρίες χάνονταν η μία μετά την άλλη και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε σαν πραγματικό σοκ. Ο Προφήτης προηγήθηκε με τον Καλλινικίδη στο 29', αλλά η χαρά κράτησε μόλις για πέντε λεπτά, μέχρι να ισοφαρίσει η Άνω Νεάπολη με τον Μαμάη. Στο δεύτερο ημίχρονο τρέχαμε και δεν φτάναμε. Τελικά... δεν φτάσαμε γιατί πέσαμε πάνω στα δοκάρια (δύο, με τον Μαχαίρα), στον εκπληκτικό Ανυφαντάκη που έπιανε και τις κάλτσες του, αλλά και στον (καλώς το φιλαράκι μας) Σαχίνη, που έκλεισε τα μάτια του σε καθαρό πέναλτι (χέρι), και γενικά έκανε ότι μπορούσε για να είναι ο γνωστός Σαχίνης (να εκνευρίσει δηλαδή τους πάντες). Στο τέλος χάσαμε και τον Καλλινικίδη, που δέχτηκε κόκκινη για εξύβριση και απειλείται με καμπάνα. Φυσικά τίποτα δεν τελείωσε, η ομάδα είναι ακόμα δεύτερη, και μπορεί πέρα από τους δύο πεταμένους βαθμούς, το αποτέλεσμα να λειτουργήσει σαν καμπανάκι, γιατί τίποτα δεν θα μας χαριστεί, αλλά πρέπει να κοπιάσουμε πολύ για να το κερδίσουμε. Συγχαρητήρια (μέσα από την καρδιά μας και χωρίς ίχνος ειρωνίας) στην Άνω Νεάπολη, που παρότι υποβιβασμένη εδώ και καιρό παραμένει αξιοπρεπέστατη, χάρη στην προσπάθεια των λίγων ανθρώπων που παλεύουν γι' αυτήν. Πάνο Μωραΐτη, καλό κουράγιο.
ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαχίνης (Αργύρης, Αλαγκιοζίδης)
ΣΚΟΡΕΡ: 29' Καλλινικίδης - 34' Μάμαης
ΑΠΟΒΟΛΗ: Καλλινικίδης (μετά τη λήξη)
ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ (Π. Μωραΐτης): Ανυφαντάκης, Παπαγγελής, Σαραφόπουλος, Κουρτέσης, Κώστα, Χορμοβάς, Νεοφώτιστος (46' Καναρίδης), Γρηγοριάδης (65' Ξυδής), Μάμαης, Μηναγιάς, Γρίμπιλας (55' Μηνόγιαννης).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Καλαϊτζής): Μέμπελι, Τσάδαρης Α., Τσάκωνας (55' Μπουρδήμο), Βισβίκης, Καλλινικίδης, Βρουλιδάκης (67' Βοστάνης), Γεωργακάκος, Βέργος, Ευγενείας (73' Κουτράκης), Σελίμης, Μαχαίρας.